Inaktiv platsannons

Driven och engagerad ekonomichef i Stockholm

Prime Professional är ett framgångsrikt bemannings-och rekryteringsföretag som förmedlar arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration Socialt arbete och Reception i hela Sverige.

Om tjänsten


Driven och engagerad ekonomichef


Vi söker för kunds räkning en engagerad ekonom med mycket driv som har förståelse och intresse för affärer och entrepenörskap.
Detta är ett konsultuppdrag, men kunden kan komma att ta över anställningen efter 6 månader.
Tjänsten är i närheten av centrala delarna av Stockholm.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar att ta helhetsansvar för ekonomifunktionen, det vill säga:
* ansvar för månads- och årsbokslut
* löpande bokföring inkl. kontoavstämningar, periodiseringar
* skattefrågor
* momsredovisning
* ansvar för årsredovisning
* budgetering
* ekonomi knutet till entrepenad och projekt
* hålla internutbildningar och handleda

I rollen ingår personalansvar för ekonomifunktionen samt budgetansvar för avdelningen. Att vara bidragande till ledningen av bolaget i form av ekonomiska frågor är också en viktig del i uppdraget.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar att ta fullt ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dem framåt samtidigt som du kan arbeta utanför ramen för din arbetsbeskrivning och stötta dina kollegor när det behövs. Du är öppen för förändring och har förmågan att handla och agera snabbt. Som person är du strukturerad och noggrann och är van att ta egna initiativ. Du är självgående och har erfarenhet av brett ekonomiarbete i en liknande roll.

Vi tror att du har erfarenhet av att leda andra och att du trivs i att dagligen ha en stöttande roll, är prestigelös och har en förmåga att se till företagets bästa och komma med goda ideer hur verksamheten kan effektiviseras.

Du har god erfarenhet av ekonomisystem och vi är tacksamma om du skriver vilka system du arbetar obehindrat i på din ansökan.

Rollen förutsätter att du vill driva förändrings- och förbättringsarbeten samt att du tycker om att arbeta i en konsultroll.
Tjänsten ska tillträdas så snart som möjligt vilket innebär att så länge annonsen finns ute så har vi ännu inte tillsatt uppdraget.

Kundens kontor finns i Stockholm med närhet till bra kommunala kommunikationer.

Som konsult hos Prime Professional kommer du få en egen konsultchef och bli del av ett nätverk av konsulter inom olika tjänsteområden.

Välkommen med din ansökan.
Eftersom vi värnar om din integritet tar vi inte emot några ansökningar via e-post utan hänvisar till vår hemsida www.prime.se.

Företagsbeskrivning
Prime Professional bemannar och rekryterar till arbetstillfällen inom Ekonomi, HR, Lön, Administration och Reception i hela Sverige.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se


Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning , HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Utbildning | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis