Inaktiv platsannons

Brothers Norrköping söker vikarierande Butikschef

RNB arbetar med produktion, marknadsföring, försäljning i våra butiker samt inom olika stödfunktioner. Oavsett vilken roll man har hos oss, är den främsta uppgiften att vara med och skapa marknadens bästa shoppingupplevelse för kunden.

Om tjänsten

Brothers är en ledande svensk herrmodekedja med över 70 butiker i Sverige och Finland. Med 25 års erfarenhet på den svenska marknaden har Brothers utvecklat ett brett utbud med starka, välkonstruerade produkter i hög kvalitet med fokus på egen design och uttryck. Tillsammans är vi nära 400 medarbetare som alla har drivet och ambitionen att erbjuda mode i kombination med enastående service, oavsett tjänst eller ort.

Vår ambition är enkel. Genom attraktiva butiker med inspirerande varupresentationer och kunniga säljare vill vi erbjuda samtliga kunder och besökare en överlägsen shoppingupplevelse de vill minnas långt efter besöket i butiken.

Brothers befinner sig i en spännande utvecklingsfas på en dynamisk marknad. Är du intresserade av mode, detaljhandel och möjligheten att guida och inspirera män att klä sig med stil? Då kan det vara just dig vi söker!

 

Om tjänsten:

Tjänsten är ett vikariat på cirka 1,5 år då vår nuvarande Butikschef går på föräldraledigt 1 februari 2020

I tjänsten som butikschef hos oss på Brothers brinner du för affärsmannarskap och av att se dina medarbetare nå sina mål och utvecklas i sitt arbete. Genom ett coachande ledarskap utvecklar och driver du ditt team, vars främsta uppgift är att ge Brothers alla besökare den ultimata shoppingupplevelsen.

Som butikschef har du fullständigt ansvar för driften i butiken. Du ansvarar för att utveckla och driva din butik affärsmannamässigt, professionellt och med stort engagemang. Det här är en dynamisk tjänst som ställer stora krav på att du är lika bekväm i butik med kund som du är med ekonomi och schemaläggning.

Vidare kommer du:

  • Dagligen delta i och driva ditt team mot butikens uppsatta mål och nyckeltal
  • Utbilda och utveckla din personal
  • Löpande optimera butikens drift och säkerställa effektiv bemanning
  • Säkerställa att Brothers koncept efterlevsVi söker dig som:Vi ser att du har tidigare erfarenhet av service och ledarskap, med fördel inom detaljhandeln.
  • För att lyckas i tjänsten som säljare hos oss på Brothers ser vi att du är relationsskapande. Du ser värdet av att bygga upp arbetsmässiga relationer med dina kunder för att skapa återkommande besökare. Du jobbar strukturerat genom att planera, organisera och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån för att nå gemensamma mål. Vidare ser vi att du är en stresstålig person som agerar lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer. Viktigast av allt är att du brinner för enastående service och motiveras av att hjälpa våra kunder att hitta sin rätta stil och uttryck.
  • Har ett genuint intresse för människor, herrmode och service.

 

Vi erbjuder:

Vi på Brothers erbjuder dig ett arbete som präglas av en kreativ miljö där engagemang och delaktighet råder. Hos oss blir du en del av ett härligt team som präglas av högt tempo och driv. Hos oss på Brothers är kunden viktigast, vilket genomsyrar alla beslut vi tar. Vår ambition är att göra hållbara och smarta affärer i alla avseenden, samt föra en rak kommunikation där vi är konstruktiva och värnar om varandra. Utöver det erbjuder vi på Brothers dig en arbetsplats som tror på människor, deras kraft och potential. Dessa kärnvärden ser vi som en viktig del av vår verksamhet som hela koncernen RNB gemensamt representerar.

 

Publicerad den

04-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis