Inaktiv platsannons

Produktionsledare i Lycksele

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Produktionsledare

Vill du vara en del i vår hållbara och effektiva värdekedja som sträcker sig från skogen till industrin? I den här spännande rollen blir du en av nyckelpersonerna i skogsförvaltningens avverkningsverksamhet. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Vi söker nu en kvinna eller man till vårt team som arbetar med produktionsfrågor. Som produktionsledare hos oss jobbar du i ett nära samarbete tillsammans med våra entreprenörslag. Du skapar och bibehåller ett gott arbetsklimat med de egna avverkningslagen, våra entreprenörer och övriga SCA-anställda genom ditt arbete. Du leder avverkningen inom ditt arbetsområde och ansvarar för att förse avverkningslagen med underlag för att avverka enligt en tänkt plan. Du följer även upp arbetet och bidrar till vidareutveckling av avverkningslagen.

Vem är du?

För att trivas i den här rollen är det nödvändigt att du är intresserad av både människor och skog. Som person vill vi att du är engagerad, serviceinriktad och välstrukturerad. Vi lägger stor vikt vid ditt sätt att kommunicera och samverka med andra människor, då arbetet består av många olika externa och interna kontakter. Du bör ha skoglig eftergymnasial utbildning eller så har du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande men inget krav. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en spännande tjänst med frihet under ansvar där du kommer att jobba nära både avverkningslag och kollegor för att på bästa sätt nå dina egna och företagets mål. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning med tillträde enligt överenskommelse. Stationeringsort för tjänsten är på vårt kontor i Lycksele.

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av dig som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

02-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lycksele
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lycksele | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis