Inaktiv platsannons

Skifttekniker inom el och automation i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Skifttekniker

Vill du kombinera ett spännande jobb med utrymme för mer fritid? I den här rollen arbetar du tätt ihop med produktionen för att upprätthålla hög driftsäkerhet i våra anläggningar. Till SCA Underhåll söker vi nu en skifttekniker inom el och automation. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

I den här rollen utför du underhållsarbeten på el- och automationsutrustning med både förebyggande och avhjälpande insatser.

Du arbetar tätt ihop med produktionen för att lösa eventuella problem samt arbetar proaktivt för att undvika problem och öka effektiviteten.

Arbetet innebär bland annat att felsöka på process och maskinutrustning och reparera förekommande fel så att driften kan upprätthållas med minsta möjliga störning. I denna tjänst arbetar du främst på Ortvikens pappersbruk. Du ingår också i fabrikens insatsstyrka.

Denna tjänst är skiftgående med det finns också möjlighet till daggående tjänster inom samma teknikområde.

SCA Underhåll är en underhållsverksamhet med fokus på att leverera högsta driftsäkerhet för SCAs verksamheter. Våra största interna kunder är Ortviken pappersbruk, Östrands massafabrik och Tunadals sågverk. Vi leder investeringsprojekt för SCAs framtid och är en flexibel organisation som bidrar med hög kompetens och service för SCAs enheter.

Vem är du?

Du som söker har gymnasieutbildning inom el och/eller automation samt har flera års erfarenhet av liknande arbete.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du är självgående och känner dig trygg i att ha eget ansvar och ta egna initiativ. Du litar på din erfarenhet samtidigt som du är nyfiken på att lära nytt. I och med din förståelse för fabrikens verksamhet kan du ta beslut och prioritera uppgifter utifrån vad situationen kräver.

Som person är du en noggrann och självständig problemlösare som även arbetar väl i samarbete med andra. Du arbetar säkert enligt föreskrifter, lagar och avtal.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

I den här rollen ges du möjlighet till såväl personlig som teknisk utveckling.

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

26-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis