Inaktiv platsannons

Marknadsassistent i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Marknadsassistent

Vill du arbeta med kundservice i världsklass på en internationell marknad?

SCA har investerat nästan åtta miljarder kronor i Östrands massafabrik i Timrå, den största industriinvesteringen i Norrland – någonsin.

SCA Östrand ökar sin produktionskapacitet till 1 000 000 årston och får den största produktionslinjen för blekt barrsulfatmassa i världen.

Din nästa utmaning

Som Marknadsassistent på SCA Östrand är du kontaktpersonen mot våra kunder. Du arbetar med hela den administrativa försäljningskedjan från kundprognos till order, leverans och fakturering. Arbetet har stort fokus på leverans- och produktionsplanering mot lager i Sverige och utomlands. Som marknadsassistent tar du stort ansvar för att vår leverans möter kundens behov och maximerar kundnöjdheten.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har universitetsutbildning i ekonomi eller motsvarande. Kundrelationer i arbetet ställer stora krav på serviceanda, noggrannhet och självständigt arbete och därför är erfarenhet av säljadministration en merit men inte ett krav.

Eftersom vi arbetar i en internationell affärsmiljö söker vi nu dig som har goda språkkunskaper i framförallt engelska, men även andra språk är av intresse.

Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Ansvar, Respekt och Högklassighet. Du är positiv, engagerad, noggrann och har lätt för att samverka med andra. Du är proaktiv och bidrar gärna med egna innovativa lösningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsmetoden Lean som är SCA Östrands sätt att arbeta med ständiga förbättringar.

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis