Inaktiv platsannons

Skiftgående elektriker i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Skiftgående elektriker

Är du den som alltid vill ta reda på hur tekniken fungerar och som ständigt söker förbättringar. Då kan det här vara din nästa utmaning.

Vi söker nu en elektriker till Tunadal sågverk som är ett av fem sågverk inom SCA Wood.
Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Arbetet kommer att innebära skiftarbete och dina arbetsuppgifter består av underhåll och reparation av elektrisk utrustning, samt medverka till optimering och förbättringar av vår anläggning. Du deltar i det kontinuerliga förbättringsarbetet och arbetar med utveckling, effektivisering och optimering av underhållsarbetet med säkerhet i fokus. Du kommer även att rapportera utfört arbete och avvikelser i för uppgiften avsedda system.

Vem är du?

Vi söker dig som har stort av elektronik och som vill utvecklas inom området. Du är serviceinriktad, driven, handlingskraftig och ansvarsfull. Du har lätt att arbeta självständigt i din arbetsdag, du är proaktiv och är en engagerad lagspelare med viljan att nå uppsatta mål.
Vi ser att du har gymnasieutbildning medinriktning mot el och/eller automation, är tekniskt kunnig samt har god analytisk förmåga och förståelse för den tekniska processen. Det är till stor fördel att du harkompetens inom plc styrning och elautomation. Erfarenhet från sågverksbranschen eller annan industri är meriterande. Självklart har du fokus på säkerhet, kvalitet och noggrannhet i dina arbetsuppgifter.
Du har goda kunskaper att arbeta i Office paketets program. Storhänsyn tas till personliga egenskaper där vi värdesätter god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor och i ett företag som har en stark framtidstro och hållbarhet som ledstjärna.

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

25-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis