Inaktiv platsannons

Sommarjobba som sågverksoperatör i Rundvik

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Sommarjobba som sågverksoperatör i Rundvik

Vi söker semestervikarier till Rundviks sågverk främst tillavdelningarna såg, justerverk och hyvleri. Tjänsterna är semestervikariat och skiftgående.

Din nästa utmaning

Som vikarie är du en del av den dagliga driften på ditt skift och avdelning. Problemlösning tillhör vardagen så det tillsammans med god laganda är några av dina främsta styrkor.

Vem är du?

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel, driven och lättlärd. Som medarbetare krävs att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har lätt attarbeta självständigt samtidigt som du är en engagerad lagspelare med viljan attnå uppsatta mål.
Du har 3- årig gymnasiekompetens och B Körkort.
Erfarenhet från sågverksbranschen eller annan industri ärmeriterande och du ska kunna prata, läsa och skriva svenska och engelska. Vi vill att du är med och bidrar till att nå nya nivåer i en stark och framåtblickande organisation. Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande ochhändelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor.
På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

04-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Rundvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Rundvik | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis