Inaktiv platsannons

Produktionsingenjör till axelmonteringen Scania i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill du ha en spännande roll inom en framgångsrik verksamhet under utveckling och vill vara med att skapa de bästa förutsättningarna för att producera framtidens hållbara och smarta transportsystem? Axelmonteringen i Södertälje står inför flera utmanande förändringar kopplade mot framtidens lastbil och kunder. Samarbeten inom TRATON Group innebär internationella möjligheter och utmaningar idag och framåt. Har du arbetslivserfarenhet eller är nyutexaminerad och känner att du vill ha nya utmaningar och utvecklas vidare? Då är det dig vi söker.

Du blir en viktig del av Scania – Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring. Vi är ett energiskt team på 14 ingenjörer och en gruppchef som arbetar i projekt med att skapa framtidens effektiva och säkra axelmontering. Det är en grupp som strävar efter mångfald och att ta vara på varje individs styrkor. Nu söker vi dig med intresse för problemlösning och samarbeten som vill jobba i en internationell produktionsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Som en del av vårt team är du ansvarig för att utveckla och följa upp förändringar av tilldelade delar av monteringsprocessen och har stor möjlighet att påverka slutresultatet.


I arbetsuppgifterna ingår
I rollen som produktionsingenjör kommer du vara en del av våra projekt för produktintroduktioner samt stödja produktionens dagliga verksamhet. Huvuduppgifterna är att:

  • Initiera, analysera, leda och delta i projekt relaterade till Scanias produktintroduktioner
  • Stödja produktionens dagliga verksamhet gällande säkerhet, miljö, ergonomi och produktionseffektivitet
  • Ansvara för att driva förändringar och investeringar för att nå uppsatta mål


Har du den här bakgrunden?

  • Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör.
  • Erfarenhet av produktionsteknisk projektledning i tillverkningsindustrin är meriterande.
  • God förståelse för svenska och engelska i både tal och skrift.

Är det här du?
Som person trivs du med att arbeta i en dynamisk miljö där du är den sammanhållande länken. Du är drivande och ambitiös med god analytisk förmåga. Du är kommunikativ och gillar att samarbeta med andra människor. Du trivs i en ansvarsfull roll och värdesätter att skapa goda relationer. 

Vi värdesätter prestigelöshet och mod att tänka utanför boxen. Att självständigt prioritera, planera och strukturera dina leveranser är en del i det dagliga arbetet.

Vi eftersträvar mångfald och jämställdhet och välkomnar sökanden med olika sorters bakgrund.
 

Vad erbjuder vi? 
Som anställd hos oss på Scania får du mycket goda förutsättningar till utveckling med en individuellt framtagen utvecklingsplan, med möjlighet att gå många kurser och vidareutbildningar. Andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.


Ta reda på mer!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Adam Marton (Gruppchef) tfn 08-553 533 07.


Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis