Inaktiv platsannons

eMobility Engineer, Transmission Assembly Scania i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Om tjänsten

Vill du vara en viktig del i Scanias förändringsresa mot en hållbarare fordonsindustri? Vill du ha en spännande roll där du får möjlighet att förverkliga Scanias framtida drivlina i ett team som brinner för uppgiften att skapa bästa förutsättningar att leverera en förstklassig produkt?  

På Scanias transmissionsmontering monteras Scanias huvudsakliga produktion av axlar och växellådor. Just nu befinner vi oss i en period av flera spännande utmaningar – det handlar framförallt om utveckling av en ny drivlina och elektrifiering av våra produkter, axlar och växellådor.  

Nu söker vi dig som är minst högskoleingenjör med kunskap inom elektroteknik/elmaskiner som vill vara med i utvecklingen av framtidens elektrifierade drivlina. Du har stort intresse för elektrifiering, god analytisk förmåga samt intresse för tekniska detaljer och vill jobba i en internationell produktionsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Som en del av vårt team är du ansvarig för att ta fram metoder och krav för test och produktion av elektrifierade växellådor. 

I arbetsuppgifterna ingår 

I rollen som eMobility Engineer kommer du vara en del av våra projekt för produktintroduktioner samt stödja produktionens dagliga verksamhet. Huvuduppgifterna är att: 

  • Utveckla monteringsprocesser för framtagning av elektrifierade drivlinor. 
  • Utveckla befintliga och nya processer och arbetssätt. 
  • Vara kunskapsbärare inom elektrifiering. 
  • Ta fram metoder och krav för test av elektrifierade växellådor 
  • Driftsätta och verifiera testriggar för elektrifierade växellådor 


Har du den här bakgrunden?
 

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör med inriktning Elektroteknik, Maskinteknik eller Teknisk Fysik med inriktning på Elkraftteknik eller liknande. Erfarenhet av elmotorer, testsystem och/eller kraftsystem är meriterande. God förståelse för svenska och engelska i både tal och skrift. 

Är det här du?  

Vi värdesätter prestigelöshet och mod att tänka utanför boxen. Att självständigt prioritera, planera och strukturera dina leveranser är en del i det dagliga arbetet. 

Vi eftersträvar mångfald och jämställdhet och välkomnar sökanden med olika sorters bakgrund. 

Vad erbjuder vi?  

Som anställd hos oss på Scania får du mycket goda förutsättningar till utveckling med en individuellt framtagen utvecklingsplan, med möjlighet att gå många kurser och vidareutbildningar. Andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express. 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl Lindquist (Chef Advanced Engineering) tfn 08-553 81291. 

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis