Inaktiv platsannons

Montör i Finspång

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Montör till Siemens slutmontage i Finspång


Följ med på vår resa in i framtiden #Siemens

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

Det går bra för Siemens Industrial Turbomachinery AB i Finspång! Vi behöver nu förstärka med en driven montör. Har du ett tekniskt intresse, trivs du med att jobba i team och vill du lära dig mer om gasturbiner? Nu har du chansen att bli vår nya montör på Siemens slutmontage och göra det möjligt för oss att leverera turbiner till våra kunder runt om i världen.

Siemens slutmontage är en modern, ren, ljus och mycket ergonomisk arbetsplats. Här kommer du att jobba på en avdelning med 40 medarbetare i en verksamhet som präglas av yrkesstolthet, utveckling, förbättringsarbete och teamkänsla. Tillsammans ansvarar vi för mekanik- och rörinstallation på Siemens gasturbiner. Vi lägger stor vikt vid att levera i rätt tid till rätt kvalitet.


Utmaningen

  • Du kommer att ingå i ett team med flera andra montörer med en närvarande chef samt en ledarmontör.
  • Tillsammans arbetar ni med mekaniskt montage, klenrörsdragning samt passning och häftning av rör.
  • Du kommer också vara en del i att arbeta med ständiga förbättringar för att effektivisera produktionen.
  • Som ny på vår avdelning kommer du introduceras till dina arbetsuppgifter och få den stöttning du behöver av både chef och dina nya kollegor. Arbetstiden är 2-skift.


Vem är du?

  • Du är praktiskt lagd, du har tidigare arbetat som montör, mekaniker och/eller med klenrörs-dragning.
  • Du arbetar metodiskt, du är en flexibel och positiv lagspelare som bidrar med en god stämning på arbetet.
  • Du har goda kunskaper i svenska för att kunna hantera dokumentation/administration utan missförstånd samt följa gällande säkerhetsföreskrifter.
  • Det är meriterande om du har truck och/eller traverskort men det finns också möjlighet för oss att erbjuda dig utbildning.


Varför ska du jobba hos oss?

Siemens ång- och gasturbiner ger världen värme och ljus!

Siemens är idag ett av världens största företag inom hälsovård, energi och industri. Tillsammans är vi ca 370 000 nyfikna och kompetenta personer i över 190 länder som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Läs gärna mer på Siemens.se.

På Siemens Sverige-karta är Finspång en av huvudorterna. Här, i östgötska Bergslagen, finns Siemens Industrial Turbomachinery som med sina ca 2 600 medarbetare tillverkar gasturbiner av världsklass. Här projekteras även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme. De egna turbinerna utgör hjärtat i hela konstruktionen. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. För dig som slutkonsument innebär våra produkter bland annat lagad mat, varma duschar och tända lampor!


Ansökan

Tveka inte – skicka in din ansökan via , id nr 190421 senast 14 december.

Publicerad den

29-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Finspång
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis