Inaktiv platsannons

Distriktschef Hus Stockholm Bostäder

Engagerad Distriktschef till Hus Stockholm Bost... Hus Stockholm Bostäder är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bostäder inom Stockholmsområdet. En av de...

Om tjänsten


Engagerad Distriktschef till Hus Stockholm Bostäder


Hus Stockholm Bostäder är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bostäder inom Stockholmsområdet. En av de viktigaste delarna i samhällsutvecklingen är tillgång på bostäder, även om marknaden för tillfället är tuff för nya bostadsrätter så fortsätter människor att flytta in till vår region vilket talar för att marknaden kommer att återhämta sig. Därför söker vi nu en person som tror på framtiden med ett härligt driv som vill vara med och bygga framtidens Stockholm. Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Regionen har idag fyra entreprenaddistrikt och totalt är vi cirka 400 medarbetare.

Vårt främsta mål framåt kommer att vara bygga en stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, arbetssätt och ledarskap. Vi tror nyckeln kommer att vara att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingstyrd och teamorienterad kultur.

Vi söker nu en distriktschef till ett av våra entreprenaddistrikt.

Tillsammans skapar vi nya möjligheter

 

Vårt främsta fokus kommer att vara bygga en stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, arbetssätt och ledarskap. Som distriktschef är du med i regionens ledningsgrupp och har ansvar för att regionen uppnår målen vi strävar efter på kort och lång sikt. Du leder ditt distrikt tillsammans med din ledningsgrupp utifrån affärsplan, värderingsstyrd lönsamhet, ledarfilosofi och starka samhällsengagemang vilket innebär:
- Ansvar för arbetsmiljö och säkerhet inom distriktet
- Distriktets lång- och kortsiktiga kompetensförsörjning
- Rätt bemanning i anbud- och projekt och rätt orderingång
- Vårda och utveckla våra interna och externa kundrelationer
- Tillsammans med vår operativa chef verka för en hög operationell effektivitet
Vi tror nyckeln kommer att vara att tillsammans arbeta vidare med en värderingstyrd och teamorienterad kultur! En viktig del av ditt arbete som ledare är därför förmågan att entusiasmera och engagera dina medarbetare. Du ser potentialen hos dina medarbetare och får dem att växa och utvecklas.

Du gör oss och kunden bättre


Du har en mycket god förmåga att skapa lönsamhet i din verksamhet och att bygga förtroende hos våra kunder. Du är affärsmässig, strukturerad och vi tror också att du är en fena på att kommunicera och har god verksamhetsförståelse. Vidare har du ett stort intresse av att utveckla verksamheten och skapa och vinna affärer! Du har tillit till din egen och andras kompetens och skapar engagemang och handlingskraft genom delaktighet och samverkan. Du driver aktivt på utvecklingen av våra medarbetare och genom ditt sätt att vara är du en förebild och sprider de värderingar Skanska står för. Du är ett föredöme i vår ambition om ett brett samarbete såväl internt och externt och som gör både oss och kunden ännu bättre. 

Om du är den vi söker så ser vi till att det finns möjligheter för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande. Givetvis erbjuder vi en rad olika förmåner som företagshälsovård, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ.


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök senast 9 december


Ansök med CV och personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Andersson Regionchef, +46 10 44 91 230 eller Gabriella Söderlund, Ledarförsörjning, +46 10 44 81 232.
I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure kommer inhämta ditt medgivande samt ge dig mer information om bakgrundskontrollen som dem genomför. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här .  

 

Additional Information
Statements

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis