Inaktiv platsannons

Junior Produktionschef/Platschef Väg & Anläggning - Malmö

... produktionschef, Mark Väg och Anläggning, Malmö På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-,... anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.

Om tjänsten

Junior produktionschef, Mark Väg och Anläggning, Malmö


På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.


Inom region Väg och Anläggning Syd bedriver vi verksamhet i Skåne, Småland, och på Gotland.  Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda.


Vi söker nu dig som vill arbeta som produktionschef i ett av våra markdistrikt i Skåne!

Du brinner för produktion, är redo för att ta ett större ansvar i projekt och vill utvecklas inom ledarskap


Som produktionschef är du med där det händer.
Du leder och utvecklar teamet på arbetsplatsen, ser till att allas kompetens tas tillvara och att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter. Du motiveras av uppgiften att bidra till att gruppen tillsammans når gemensamma mål!


Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och säkerställer att inga arbetsplatsolyckor sker i projekten. Att bygga nätverk, arbeta i team och använda de arbetssätt och metoder som utvecklats inom Skanska är centralt i din roll. Som produktionschef har du ett helhetsansvar i projekt med fokus på produktion, ledarskap och ekonomi.


Är du engagerad, jordnära med ett starkt intresse för produktion?

För att du ska ha de bästa möjligheterna att axla rollen ser vi att du har minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta i entreprenadbolag inom mark/anläggning. Det är meriterande om du har provat på att arbeta i olika roller så som Produktionschef, Projektingenjör/ Entreprenadingenjör alternativt Arbetsledare. VA erfarenhet är meriterande men inget krav.


Som person ser du möjligheter där andra ser problem. Affärsmässighet, ansvarstagande och resultatfokus är självklarheter för dig i ditt arbete.

Tjänsten ger dig möjlighet att utvecklas i ditt ledarskap. Som ledare hos oss på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk.


Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar vilka du kan läsa mer om på vår hemsida.


Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi är stolta över våra värderingar där vi främjar inkluderande arbetsplatser som präglas av förtroende och respekt för varandra. Vi är övertygade om att en mångfald av erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre miljö för våra medarbetare, större kreativitet och en bättre produkt för våra kunder. Detta är något vi värdesätter djupt och det är en viktig del i hur vi vill bygga ett bättre samhälle. Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.


Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Placering: Malmö/Södra Skåne


Resor förekommer och körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten

Är du den vi söker? Vänta inte med din ansökan!


Om du tycker detta verkar intressant vill vi att du snarast skickar in ett personligt brev och CV. Vi går igenom ansökningar löpande. Absolut senaste ansökningsdag är 2019-12-29.


Om du har några frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Magnus Frithiof, Distriktschef, tel. 010-448 35 87 eller Madeleine Lundberg, HR Partner, tel. 010-449 10 53.


Välkommen till Skanska!


 


  
Additional Information
Statements

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis