Inaktiv platsannons

Arbetsledare Eftermarknad till Hus Göteborg

  Arbetsledare som bidrar till ännu nöjdare... Vill du vara del av ett företag som drivs av starka värderingar och ambitionen att vara en förebild inom hållbart samh...

Om tjänsten

 

Arbetsledare som bidrar till ännu nöjdare kunder

Vill du vara del av ett företag som drivs av starka värderingar och ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och säkerhet? Är du rätt person vill vi satsa på dig! Vi tror att nöjda medarbetare som trivs leder till fortsatt framgång på marknaden.
Skanskas husverksamhet i Göteborg har många spännande pågående projekt nu bl a Nordens högsta kontor Citygate, Högsbo specialistsjukhus och bostadskvarteret Makrillen. Vår verksamhet präglas av ständig utveckling och förbättring.

Nu vill vi i Hus Göteborg utveckla vårt arbete med eftermarknad och kvalitet ännu mer. Därför söker vi ytterligare en Arbetsledare till Gruppen för Kvalitet och Eftermarknad.

 

Du säkerställer högsta service och kvalitet

Vi är glada och stolta över att vara störst inom samhällsbyggnad i Sverige. Vi har många spännande kunder inom både kommersiella fastigheter samt boenden. Din roll som Arbetsledare blir att stödja våra kunder under garanti- och ansvarstiden samt att återföra erfarenheter så att våra byggprojekt kan förbättras ytterligare. Du handlägger och koordinerar kundärenden / felanmälningar och ansvarar för kvalitetsnivån och ekonomin. En viktig del i ditt arbete är att arbetsleda Servicetekniker och tillsammans med dem planera rätt åtgärder. Du ser därmed till att säkerställa att våra kunder får ytterligare mervärde under garanti- och ansvarstiden!

 

Arbetet är mycket varierande, där det ingår kontakt med kunder och underentreprenörer, samt med platschefer och hantverkare på våra byggarbetsplatser, så du kommer att få möjlighet att knyta intressanta kontakter. Du kommer att vara delaktig i kvalitetsinspektioner och har även en aktiv roll gällande erfarenhetsåterföring.

 

Teknikkunnig och lyhörd inför kunder och framtiden

Vi ser att du har en gymnasieutbildning kompletterat med en arbetsledarutbildning eller annan byggteknisk utbildning. Du har god kännedom inom minst ett av områdena arbetsledning, skadereglering, byggnadskonstruktion, kvalitetskontroll och/eller drift- och underhållsarbete inom fastigheter. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har flerårig arbetslivserfarenhet, gärna inom bostadsproduktion eller inom kvalitetskontroller inom byggbranschen. B-körkort är ett krav och du har god datavana.

Som person är du affärsmässig och lyhörd inför andras behov. Du är en stjärna på planering och samordning och har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder så som med våra underentreprenörer. Du är social, serviceinriktad och har lätt för att prioritera och skapa avgränsningar mellan uppgifter. Vidare är du en duktig problemlösare och har lätt för att arbeta självständigt som i team.

 

Ansök redan idag men senast 18 december


Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Örnros, Kvalitetschef, på telefon 010-448 44 14. Vi kommer att genomföra löpande urval, så vänta inte med din ansökan!


Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information
Statements

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis