Inaktiv platsannons

Mål(tids)medveten multi site manager till Sodexo! i Solna

Om tjänsten

Är du en erfaren ledare med utpräglat business-tänk som älskar teamwork (och mat)? Perfekt, nu har du nämligen chansen att axla ett helhetsansvar som multi site manager för Sodexos måltidsuppdrag! Tillsammans med platschefer och medarbetare ute på site kommer du att leverera konkurrenskraftiga måltidslösningar av absolut världsklass.

Omväxlande arbetsdagar och affärsmässiga relationer

Som multi site manager hos Sodexo Corporate Services får du en arbetsdag som präglas av variation! På Sodexo, som föddes som cateringföretag för 60 år sedan, får du arbeta med måltidslösningar i allt från personalrestauranger till restauranger öppna för allmänheten. Hos oss axlar du ett helhetsansvar för ditt eget distrikt med det yttersta ansvaret för budget-, resultat- och personal. I rollen som multi site manager jobbar du även aktivt med att utveckla Sodexos marknadsposition och bygger långsiktiga kundrelationer. Kort och gott – vi letar efter en matälskande person med chefserfarenhet i bagaget som vill bli vår nya ledare!

Du kommer att utgå från Stockholm, men då och då packa väskan för möten med kunder och personal runt om i ditt distrikt. Platscheferna ute på site ansvarar för uppdragen på plats och rapporterar direkt till dig, vilket gör att du kan ägna mycket tid till att skapa affärer och utveckla vår verksamhet. Du analyserar resultat, ser samband och säkerställer helt enkelt att kunderna är helnöjda med Sodexo som leverantör! En passion för mattrender och en vilja att leverera branschens bästa måltidslösningar kommer prägla varje aspekt av din yrkesroll.

Vi letar efter dig – en hungrig entreprenör med utvecklingsfokus

För att briljera i rollen som multi site manager med bravur behöver du vara en resultatfokuserad matälskare och en genuin människokännare. Vi letar efter dig som tycker det är spännande med förändring och vill följa med på en resa med snabba vändningar. Vi föreställer oss att du har ledarerfarenhet samt en god förståelse för måltidsbranschen – här kommer dina entreprenöriella egenskaper definitivt komma väl till pass! Då det mesta av kontakten med dina kollegor kommer vara på distans är det viktigt att du är en tydlig och duktig kommunikatör.

Om du har högskolebakgrund är det toppen och något vi ser som mycket meriterande. Här fokuserar vi till stor del på dina branschkunskaper, dina personliga drivkrafter och din förmåga att utveckla vår verksamhet. Det här är uppdraget för dig som är driven och tycker om att vara spindeln i nätet!

Härliga kollegor och generös kompetensutveckling

Välkommen till ett värderingsstyrt företag med varm arbetskultur och stark kollegial känsla. Vi är ett bolag som osar positivitet och framåtanda – vilket märks i hur vi arbetar tillsammans! Sodexo är dessutom ett av få företag i branschen som fortfarande är privatägda, vilket gör att vi har goda möjligheter att jobba långsiktigt. Som multi site manager hos oss kommer du bjudas in till ledarskapsprogram och ta del av gedigen kompetensutveckling. För dig som vill klättra på karriärstegen finns det fantastiska möjligheter att avancera inom Sodexo och ta dig an nya, högre befattningar.

Följ med på vår förändringsresa mot ett mer utpräglat och framgångsrikt Sodexo Corporate Services med måltidsupplevelser våra kunder sent glömmer! Du följer väl med på resan?

 

Har vi väckt ditt intresse för att jobba hos Sodexo? Vi hoppas det!
Varmt välkommen med din ansökan senast 12 januari 2020.


Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis