Inaktiv platsannons

Gruppledare tågstädning i Göteborg

Om tjänsten

Sodexo söker noggrann gruppledare!

För oss på Sodexo handlar allt vi gör om att öka människors livskvalitet i vardagen, oavsett om de sitter i en skolmatsal, i en sjukhussäng - eller på ett tåg! Nu behöver vi nya, härliga medarbetare – en  gruppledare för tågstädning. Vill du ge tågresenärer guldkant och leverera städning av absolut världsklass tillsammans med oss? Då kan någon av dessa spännande tjänster vara perfekt för dig. Scrolla ner för att läsa mer!

Ett varierande uppdrag och spännande utmaningar

Är du trött på att varje dag är den andra lik och vill städa annat än samma gamla vanliga lokaler? Letar du efter en ombytlig arbetsmiljö där du får vara kreativ och lösningsorienterad? Perfekt - nu behöver vårt härliga städteam på centralstationen i Göteborg förstärkning! Här får du chansen att hoppa på Sodexos spännande utvecklingsresa och axla en av rollerna som gruppledare. Våra uppdrag och tjänster består framförallt av att städa Sj Götalandståg samt SJs Nattåg, men också av bäddning och påfyllning av material som resenärerna behöver på sina äventyr. Här får du en direktbiljett in i varierande arbetsdagar där du verkligen får chansen att utvecklas inom din städnisch. Är du en mästare på att koordinera storstädning eller en stjärna på att leda tågstädning? Läs mer för att se vilken roll som passar bäst för dig!

Låt ditt intresseområde bli ditt ansvarsområde!

Rollen som Gruppledare för tågstädning passar dig som är intresserad av att jobba med den översiktliga städningen och hålla koll på daglig uppföljning och rapportering. Den passa också perfekt för dig som vill grotta ner dig i periodisk underhållning och storstädning, eftersom du får vara med och ansvara för att planera in de tågvagnar som behöver storstädning.  och kraven på kvalitet, säkerhet och punktlighet är höga - perfekt för dig som är riktigt noggrann! 

Rollen är på 88% dagtid samt helg och innebär att du blir en viktig kugge i städteamet, men även arbetsledarens högra hand. En vanlig dag består av att leda och fördela dagens arbete på ett så bra sätt som möjligt - rätt person, på rätt plats, med rätt arbetsuppgift helt enkelt. Utöver det så ingår det att sköta beställningar av material, viss administration och att aktivt delta i återkommande möten och utbildningar som finns inom gruppledarens ansvarsområde, exempelvis  APT. 

Är du en stjärnstädare? Då vill vi veta mer om dig!

Vi tror att du som söker har genomgått grund- och gymnasieskola och kan kommunicera på svenska. Eftersom städyrket ibland kan vara fysiskt krävande tror vi också att du är frisk och har en god fysik. Ibland kan pulsen höjas lite extra och du som gruppledare kan behöva åka ut och möta upp tåg som av olika anledningar har blivit stillastående. Därför ser vi det som en förutsättning att du är kreativ, men även att du har körkort och enkelt kan ta dig dit du behövs. Till sist hoppas vi att du delar vår uppfattning om att en stjärnstädare är noggrann, punktlig och flexibel!

Du får en guldstjärna i kanten om du även har:

  • Tidigare erfarenhet som ledare
  • Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
  • Erfarenhet av golvvård
  • SRY, PRYL eller motsvarande utbildning
  • Körkort med utökad behörighet B96 eller BE

Inte helt såld än?

Känner du dig fortfarande lite osäker på om Sodexo är rätt arbetsgivare för dig? Ingen fara - vi övertygar dig gärna lite extra! Vi vill nämligen inte bara prata om vad vi gör för våra kunder, utan även vad vi gör för våra medarbetares livskvalitet. För oss är det en självklarhet att erbjuda kollektivavtal, friskvårdsbidrag, ergonomiska arbetsredskap och olika utbildningar.

Skicka in din ansökan snarast, men senast 15 december 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt:  

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=3651&rmlang=SE

Publicerad den

02-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis