Inaktiv platsannons

Kundtjänst hittegodsverksamhet Malmö

Om tjänsten

Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet?
Som arbetsgivare gör vi det möjligt genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng och ergonomiska arbetsredskap/olika utbildningar.
Just nu söker vi medarbetare till vår kundtjänst för hantering av Hittegods med placering i Malmö.

Är du den vi letar efter?
För att trivas som medarbetare hos Sodexo bör du gilla ett varierande och ibland utmanande arbete. Sodexo Lost & Found har i uppdrag att bedriva hittegodsservice där vi har hand om hanteringen av förlorade föremål på tåg. Servicen innebär att vi i absolut största möjliga mån skall återförena kunder med sina förlorade föremål. Kunden som kontaktar vår avdelning skall få ett trevligt och professionellt bemötande med snabb hantering. Öppettiderna för utlämning av gods är måndag till fredag alla helgfria dagar.

Vi är i en utökningfas i Malmö och söker nu därför Dig som vill arbeta i vår kundtjänst vid centralen i Malmö.
I arbetsuppgifterna ingår det att ta emot hittegods, registrera, matcha och lämna ut, alternativt skicka föremål till kund samt svara i telefon under våra öppettider. I rollen kommer du ha daglig kontakt med kunder samt kollegor inom Sodexo. 

För att trivas med att jobba inom kundservice ser vi gärna att du alltid strävar efter att ge det lilla extra till kunden. Du är driven, social och känner dig bekväm med att prata och rådgiva kunder över telefon. Vi sätter stort värde på en god servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättninggrad deltid med arbetstider dagtid måndag-fredag.

Vi ser gärna att du som söker har:

  • avslutad gymnasieutbildning
  • goda språkkunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
  • vara noggrann, punktlig och flexibel
  • god Datorvana

 Det är extra plus om du:

  • Har tidigare erfarenhet från arbete med service och kundmottagande

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee.

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis