Inaktiv platsannons

INTERN ANNONS- chef fastighet i Grängesberg

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla internansökningar.

Avdelningsbeskrivning

Tjänsten som driftchef fastighet tillhör avdelningen Fastighet och Media som ansvarar bl.a. för fastighetsförvaltning, fastighetsunderhåll och mediaproduktion.

Arbetsbeskrivning

Som driftchef för fastighet ansvarar du för den dagliga styrningen av förvaltning och underhåll av Spendrups fastigheter i Grängesberg och Hällefors. I ditt ansvar ingår även att leda och utveckla arbetet samt medarbetarna inom ansvarsområdet. Du kan komma att delta i projekt som innehåller ny- eller ombyggnad av lokaler. Rollen ansvarar för brandskydd och säkerhet såsom passersystem och övrigt skalskydd. En stor del av arbetet innebär att anlita och samordna entreprenörer som genomför arbete som vi saknar egna resurser för.

Tjänsten har ett personalansvar för tre medarbetare och rapporterar till chefen för Fastighet och Media.

Kravprofil

  • eftergymnasial utbildning som till exempel fastighetsingenjör eller har genom erfarenhet tillägnat sig jämförbar kunskap
  • mångårig erfarenhet av fastighetsförvaltning är ett krav
  • erfarenhet av att samordna andra i arbete
  • du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
  • du har goda kunskaper i officepaketet
  • körkort är ett krav

Personliga egenskaper

Som ledare på Spendrups skapar du engagemang hos dina medarbetare och verkar för motivation och arbetsglädje. Du är ett gott föredöme för alla och lever som du lär. Då rollen innebär många kontaktytor både internt och externt kommunicerar du öppet, tydligt och har lätt för att samverka med andra. Du sätter dig in i företagets kultur och värderingar och kommunicerar mål och förväntningar därefter, på ett sätt så att alla förstår. I din roll som ledare levererar du resultat genom målstyrd handlingskraft, nyskapande, samarbete och delaktighet. Du tar ansvar för uppgifter, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver processer vidare.

Din ansökan

Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla internansökningar.

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. 

Sista ansökningsdag: 8 december 2019
Tillträdesdag: efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid/dagtid/beredskap kan förekomma
Placeringsort: Grängesberg med viss tjänstgöring i Hällefors

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grängesberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis