Inaktiv platsannons

Bryggare till OMAKA i Stockholm

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Jag behöver din hjälp i mitt nyöppnade bryggeri OMAKA. Mitt mål är att sätta samman ett team som vill utforska nya perspektiv av öl och dryck. OMAKA kommer fungera som en plattform för experiment och oväntade samarbeten. Vi kommer strunta i regler och stilar för att istället sätta smaken i första rummet.

Tjänsten som bryggare innebär att du är en del av hela bryggprocessen. Du kommer vara min första anställda och jag behöver dig som kan driva bryggeriet när jag inte är på plats.

Tjänsten kan till en början innefatta långa dagar och resor till mässor, visningar för grupper i bryggeriet samt annat som går utanför det normala bryggeriarbetet. Vi lägger därför stor vikt vid att du är utåtriktad och tycker om det sociala.

Bryggeriet kommer ha ett nära samarbete med restaurangen och vi ska alla jobba som ett team.

Bakgrund & erfarenhet;

  • du måste vara 18 år fyllda
  • minst tre års erfarenhet av bryggerijobb
  • kunskap och/eller erfarenhet av livsmedelsindustri
  • gärna en teknisk förståelse
  • vi ser att du har en avslutad utbildning inom ölproduktion
  • flytande i svenska eller engelska

Som person: 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad och nyfiken av att lära. Du är en naturlig samarbetspartner som gillar det sociala sammanhangen i en grupp. Du bör ha lätt för att lära och har inga problem med att följa rutiner och processer. Du har ett genuint ölintresse och anser att smak och kvalité är inget man kompromissar med.

Vi värderar det personliga mötet, skicka in din ansökan och låt oss ses över en kaffe!

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så vänta inte med din ansökan.  

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Sista ansökningsdag: 6 januari
Tillträdesdag: Snarast
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/Heltid (varierande arbetstider)
Placeringsort: Stockholm

Publicerad den

03-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis