Inaktiv platsannons

Production Planner / Samordnare - Svenska Mässan Gothia Towers i Göteborg

Om tjänsten

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi söker nu en medarbetare till enheten Logistics & Production som brinner för att omsätta idéer till konkreta leveranser genom kreativt tänkande, tekniskt kunnande och driv.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Som en av sex medarbetare i gruppen ”Planners/Samordning” är du tilldelad event, mässor och kongresser där din uppgift är att skapa hallkarta, ge tekniska råd och förslag, samordna grundbyggnationer och vara kontaktperson för L&Ps del i projekten både internt och externt.

Att proaktivt bereda och ta fram underlag för en effektiv produktion ligger i tjänstens ansvar. Till din hjälp har du hela enhetens samlade kunskap och engagemang. Ditt systemstöd är AutoCad och EBMS. Du arbetar med alla delar av verksamheten men tätast samarbete sker med säkerhet, produktionsberedare, transportledare, projektledare, projektkoordinatorer, eventsäljare och våra kunder.

Att konstant utveckla vårt arbetssätt och vår affär är en självklar del av vardagen.

Kvalifikationer och personlighet 

Du är proaktiv, strukturerad och noggrann. Du har och kan påvisa teknisk kunskap om vår anläggning och våra produkter. Du talar svenska och engelska obehindrat och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Kunskaper i Auto-Cad och EBMS är ett krav liksom erfarenhet av att leda strukturerat projektarbete.

Som person är du lyhörd och öppensinnad, du är intresserad av samarbete mellan människor och vill komma fram till kvalitativa resultat med fokus på kundvärde. 

Vad vi erbjuder

Ovidkommande vem du är eller var du kommer ifrån så erbjuder denna tjänst personlig stimulans, utveckling och utmaningar. Vi arbetar med att glädja och att glädjas åt varandras framgångar. Vi stöttar varandra, respekterar och värdesätter varandras olikheter i en unik miljö med höga ambitioner.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev genom Varbi senast 8 december 2019.

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Nicklas Höjer, Director Logistics & Production, telefon +46 31 708 81 05.

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis