Inaktiv platsannons

Fönsterputsare/städare sökes till Svenska Mässan Gothia Towers i Göteborg

Om tjänsten

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Har du fingertoppskänsla för service och kvalitet? Vill du arbeta i en internationell miljö på Nordens största hotell och bidra till gästernas helhetsupplevelse? Nu söker vi en erfaren och serviceinriktad fönsterputsare/städare till vår Housekeeping-avdelning!

UTMANINGEN

Dina arbetsuppgifter är fönsterputsning och städning i våra lokaler på Svenska Mässan Gothia Towers, både invändigt och utvändigt. Även mer avancerade putsar kommer att utgöras, bland annat på höga höjer.

DINA FRAMGÅNGSFAKTORER

Vi tror att du, precis som vi, älskar service och hög kvalitet! Det är därför viktigt att du:

  • Älskar att putsa fönster och arbeta med städ
  • Har god erfarenhet inom avancerad fönsterputs
  • Brinner för kvalité och service
  • Är noggrann i ditt arbete och känner lojalitet för ditt arbete
  • Har en positiv attityd
  • Grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska

BLI EN DEL AV OSS!

Vår vision är att bli Europas attraktivaste mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Från hjärtat av Göteborg erbjuder vi allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Tjänsten tillsätts omgående och urval sker löpande. Sista ansökningsdatum 15/12-2020. Rekrytering och urval sker löpande.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka tjänsten hos oss!

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis