Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Stockholm

Om tjänsten

Om jobbet

På Skanstull är vi 11 st medarbetare och därutöver jobbar vi tätt med vår företagsenhet inom city som bemannar kontoret kontinuerligt. Vi är ett team som drivs av glädje och energi. Vi fokuserar mycket på affärer och pratar ofta om hur vi kan bli ännu bättre för våra kunder. Vi vill jobba med dig som är, eller har ambitionen att bli bäst på det du gör.

Som kundrådgivare hos oss arbetar du både med kvalificerad rådgivning och hjälper kunder i kontorets servicedel. Här har du alla möjligheter att lyckas med dina affärer samtidigt som du får chansen att träffa nya kunder.

Vi jobbar tätt med fastighetsbyrån och en viktig del av jobbet är därför att stärka och utveckla samarbetet med våra lokala mäklare.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du behöver ha ett brinnande intresse för kundmötet samt ha kunskap och förmåga att hantera hela kundens ekonomi. I klartext innebär det Swedsec rådgivarlicens, bolånelicens samt försäkringsförmedlingsrätt. Även kompetens inom företag är meriterande men saknar du det idag så kommer du att få lära dig det.

I denna rekrytering kommer vi också lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har en stor drivkraft och är nyfiken på utmaningar. Du är flexibel, trygg, orädd och initiativtagande och har en förmåga att skapa en god stämning runt dig.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare
  • Premiumrådgivare
  • Kundstöd
Möjliga nästa karriärsteg

Karriärvägarna inom Swedbank är många och intern rörlighet är något som uppmuntras för att bredda kompetens, personlig utveckling och bankens konkurrenskraft.

Varför jobba med mig?- Jenny Lindström

Om du vill arbeta med en ledare som har ett energifyllt driv framåt och som ser varje enskild individ i kollektivet och som hjälper dig i din utveckling så är jag rätt för dig.

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

 

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis