Inaktiv platsannons

Tid- och resursplanerare Norrbotniabanan i Luleå

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Tid- och resursplanerare Norrbotniabanan. Vi vill ha din ansökan senast den 18 december.

Som Tid- och resursplanerare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med planering i Sveriges längsta infrastrukturprojekt? Projekt Norrbotniabanan är en ny kustnära järnväg mellan Umeå och Luleå. Vi söker nu en planerare. Du ska tillsammans med projekt- och delprojektledningen arbeta fram och följa upp tid- och resursplaner. Du ska även genomföra riskanalyser samt ge förslag på var korrigerande åtgärder behövs. Du tillhör projektets stab som ansvarar för övergripande planer gällande tid, kostnad och innehåll. Samarbete med projektledningen, controller och kalkylsamordnare kommer vara centralt i arbetet med projektets planer gällande tid, kostnad och innehåll.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Styra, stötta och samordna projektet och delprojekten med WBS (Work Breakdown Structure), tidplaner och resursplanering
 • Sammanställa, visualisera, kommunicera samt rapportera tid- och resursplaner
 • Identifiera behov av och genomföra fördjupade analyser
 • Vidareutveckla och implementera arbetssätt
   
Kvalifikationer

Vi söker dig som

 • har några års erfarenhet av tidsplanering eller produktionsplanering i stora eller komplexa projekt
 • har högskole- eller universitetsutbildning inom väg och vatten eller samhällsbyggnad, alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdigt
 • har goda kunskaper i något tidsplaneringsverktyg, t.ex WBS Schedule Pro, MS Project eller Primavera
 • har goda kunskaper i Excel och övriga Officepaketet
 • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

 • har arbetat med WBS (Work Breakdown Structure)
 • har arbetat med riskanalyser och behandlingsplaner
 • har några års erfarenhet av arbete i väg- eller järnvägsprojekt

Som person är du strukturerad och analytisk med god förmåga att se logiska samband, koordinera och sammanställa information samt att följa upp, styra och kommunicera resultatet. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta mot uppsatta mål.
 

Övrig information

Intervjuer är planerade till 17 jan samt 24 jan i Luleå.
 

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdet Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med mångmiljardbyggen. Alla projekt har sin komplexitet, sina utmaningar och sina intressenter, svenska eller internationella. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Du arbetar i en miljö som kännetecknas av en mix av bakgrunder, kunskaper och erfarenheter. Vi är öppna för nya idéer och perspektiv - och inspirerar varandra till bra prestationer. Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!
 

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-12-18

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis