Inaktiv platsannons

topjob

Vill du extrajobba på ett snabbväxande fintech bolag? i Stockholm

Froda söker nu en Junior Loan Agent till vårt team, som kan arbeta minst en kväll i veckan och en helg i månaden. Du kommer att hjälpa våra kunder genom låneprocessen från påbörjad ansökan till påskrivet avtal. Från initial kontakt med kund, behovsanalys, handläggning, komplettering, förhandling med kund till uppföljning. 

Arbetsbeskrivning:

Vi söker dig som har erfarenhet av service och rådgivning och som brinner för småföretagare. Det är en roll som ställer krav på strukturerat arbete, analytisk förmåga, kreativitet, grundläggande förståelse för företagsekonomi och ett driv att stänga affärer. Vi ser också gärna att du är fokuserad och effektiv i ditt arbete och gillar att arbeta självständigt med mycket ansvar. Du bör vara flexibel och konstant vilja utvecklas. Du har erfarenhet av att ha många bollar i luften samtidigt, är lösningsorienterad och målinriktad.

Du kommer att arbeta i det operativa teamet och ha nära samarbete med kredit- och ekonomiavdelningen. Eftersom företaget fortfarande är relativt litet kommer du även få en djupgående inblick i samtliga delar av verksamheten. Företaget växer snabbt vilket ger möjlighet att få vara med under en spännande fas samt öppnar upp för intressanta karriärmöjligheter.

Vad vi erbjuder:

  • Centralt kontor i gamla stan med utsikt över Skeppsholmen.
  • Arbete i ett roligt, engagerat och kompetent team
  • Arbetstider efter skoltid och på helger
  • Möjlighet att utveckla din analytiska förmåga samt få fördjupad kunskap lånemarknaden, kreditgivning och kreditriskhantering

Vad vi ber om:

  • Du studerar vid en Högskola/Universitet
  • Tidigare erfarenheter inom service eller rådgivning
  • Driven problemlösare med kunden i fokus
  • Noggrann, flexibel och analytisk
  • Talar och skriver flytande engelska/svenska

Ansök

Är du intresserad? Klicka på 'Ansök nu' så kommer vi att kontakta dig snarast!

Publicerad den

03-11-2020

Extra information

Froda är en snabbväxande fintech startup som grundades i Stockholm 2015. Sedan dess har bolaget synts flitigt i medier och är just nu i en spännande tillväxtfas där nya marknader och produktlanseringar väntar. Froda erbjuder en entreprenöriell arbetsmiljö med ett mixat team av olika bakgrunder, kön och och består bl.a. av personer från Klarna, Spotify och Google. Bolagets styrelseordförande är Nicklas Storåkers (fd. VD och grundare Avanza, nu Pricerunner).

Froda grundades med visionen att utmana storbankerna och skapa en helt digital finansieringstjänst för företagare. Med vår digitala finansieringslösning speciellt framtagen för entreprenörer möjliggör vi tillväxt i en sektor som hittills haft svårt att få extern finansiering. Genom modern teknik och en intelligent kreditmotor kan vi analysera företagsdata på ett smartare sätt och på så vis spara både tid och pengar för våra kunder. Med Froda vill vi ge tillbaka makten till kunden och erbjuda en tjänst där man själv kan få full kontroll över sina investeringar och kunna agera smartare och mer medvetet som företagare.

Till skillnad från banken baseras vår utlåning på realtidsanalys av företagsinformation från en mängd olika datakällor. På så sätt kan vi erbjuda finansiering som är enkel, tillgänglig och rättvis, oavsett vem du är.

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
12 - 24
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Löneindikation
140.00SEK per timme
Ansvarig för
All inkommande och utgående kundkontakt
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik, Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Topjob | Stockholm | Ekonomi / Juridik | Kundservice / Call Center | Jobb för kundservicemedarbetare | Deltidsjobb | Extrajobb | Gymnasium

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis