Inaktiv platsannons

Farmaceut till ICA Maxi RååVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Fredrik Bragazzi berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Råå, Helsingborg. Vi ligger belägna inne på ICA Maxi Råå och har samma öppettider som dem, alla dagar kl 7-22. På apoteket är vi 8 farmaceuter och 5 apotekstekniker där vi alla samarbetar tätt med varandra. Apoteket har efter en ombyggnad en stor och fin egenvård samt ett stadigt växande flöde av kunder. Vägg i vägg med oss ligger den nyöppnade Min Doktor-kliniken med vilka vi har flera nära samarbeten. Då vi har öppet alla dagar innebär tjänsten att man i genomsnitt arbetar varannan helg.

För mig som chef, är det viktigt att man som farmaceut har ögonen för kunden och ger sitt allra yttersta för att ge kunden en bra upplevelse hos oss på apoteket. Snabba växlingar sker ofta då vi ska hjälpa kunden både i egenvården och i receptkanalen. Du är en lagspelare i nära samarbete med dina kollegor, men kan samtidigt arbeta självständigt utan problem. Du är också lättlärd och gillar utmaningar, samt bidrar med humor och glädje till arbetsplatsen.

Våra kunder är ICA-kunden, dvs alla kunder. Barnfamiljer, pensionärer, människor mitt i livet mm.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker den 1 april 2020.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Råå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Råå | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis