Inaktiv platsannons

Vi söker medarbetare till kravavdelningen - gärna studenter Stockholm

Om tjänsten

Om tjänsten
Vi söker nu flera nya medarbetare på deltid till Bluesteps kravavdelning som vill jobba parallellt med studierna. Du kommer arbeta ca 30 timmar i månaden. Arbetstiderna varierar från dagtid, kvällstid och helger under julen/sommaren ser vi gärna att du jobbar mer under vissa veckor.

I rollen som kravhandläggare kommer du att vara företagets ansikte utåt och hantera inkommande och utgående telefonsamtal och kommunicera via mail. Du kommer ha daglig kontakt med de kunder som ligger efter med sina betalningar, med syftet att lösa kundens situation. Till stor del består tjänsten av att finna lösningar, säkerställa att överenskommelserna följs och hålla en hög servicenivå för att minimera förfallna fordringar och förluster. Ytterst handlar det om att säkra kundens situation på bästa sätt.  

Din profil
Du har lätt att lära och vill utvecklas! Du brinner för god kundservice, har god förmåga i att hantera kunder och är serviceinriktad som person. Du har ett intresse för kravhantering och bank/finans, och det är en fördel med erfarenhet inom området men inget krav. Du behärskar Excel och har erfarenhet av arbete i affärssystem. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift och har även goda kunskaper i engelska, både muntligen och i skrift.

Du är lösningsorienterad och kreativ i ditt sätt att tänka. Då tjänsten till stor del innebär tät kontakt och samarbete med kollegor lägger vi stor vikt vid att du är samarbetsvillig, ansvarstagande och en teamplayer med hög arbetsmoral. Du bidrar i din del av arbetet och med din positiva personlighet till Bluesteps fortsatta framgångar.

Vi ser gärna att du är student som parallellt med dina studier vill bygga erfarenhet och utveckla din förmåga, samtidigt som du skapar ett kundvärde för oss.

Arbetsplatsen kännetecknas av att det är högt i tak, där alla i organisationen gemensamt arbetar hårt för att nå uppsatta mål.

Vi erbjuder
Söker du ett företag som är i framkant och där kulturen präglas av entreprenörskap och engagemang. En utmanare i en traditionell bransch som växer och som ska fortsätta göra det. Då är kanske Bluestep något för dig. Hos oss får du möjlighet att arbeta med kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Vi premierar nytänkande och för rätt person finns möjlighet till en riktigt spännande karriär!

Publicerad den

03-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis