Inaktiv platsannons

Fotograf/redigerare i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del av teamet bakom Nyhets-, Sport- och Samhällsprogrammen i ett av Sveriges största kommersiella mediehus?

Är du intresserad av att jobba med program så som Nyhetsmorgon, TV4Nyheterna, Sportevenemang och mästerskap, Efter 10, Efter fem mm?

Vi söker just nu Fotograf/Redigerare, både för tillsvidareanställning och för inhopp

Vår produktionsavdelning producerar de Nyhets-, Sport- och Samhällsprogram som publiceras på TV4:as och C More:s plattformar, både linjärt och digitalt. Vi erbjuder möjligheten att arbeta i framkant när det gäller studioproduktion, bildspråk och teknik - dessutom tillsammans med professionella och engagerade kollegor!

Avdelningen består av drygt 140 anställda och inhoppare i alla möjliga produktionsroller. Du kommer vara en del av ett dynamiskt team som jobbar med både produktion och redaktionellt innehåll. Hos oss finns det stora möjligheter till kompetensutveckling inom nyhets och samhällsproduktion.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är formstark och har ett starkt intresse av samhällsfrågor. Du har förmågan att utveckla reportaget som form vid sidan av ditt engagemang i innehållet.

Vi värdesätter eget driv, initiativrikedom och kreativitet. Du ska vara stresstålig och flexibel då tjänsten kräver att man klarar snabba förändringar. Därutöver är det viktigt att du har förmåga att jobba självständigt såväl som i team.

Du som söker ska ha goda kunskaper i och erfarenhet av både redigering och reportagefoto samt en god kunskap i det svenska språket.

Praktiskt

Vi söker personal för tillsvidareanställning och för inhopp med tillträde så snart som möjligt, deadline för ansökan är den 19 januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande.

Tjänsten ingår i SJFs avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till ann.johansson@tv4.se

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill! Vi ser fram emot din ansökan och ber dig inkludera CV eller LinkedIn-profil, arbetsprover och ett personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis