Inaktiv platsannons

Studiofotograf i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del av teamet bakom Nyhets- Sport- och Samhällsprogrammen i ett av Sveriges största kommersiella mediehus?

Är du intresserad av att jobba med program som Nyhetsmorgon, TV4Nyheterna, Sportevenemang och mästerskap, Efter 10, Efter fem mm?

Vi söker just nu Studiofotografer, både för tillsvidareanställning och för inhopp

Vår produktionsavdelning producerar de Nyhets-, Sport- och Samhälls-program som publiceras på TV4:as och C More:s plattformar, både linjärt och digitalt. Vi erbjuder möjligheten att arbeta i framkant när det gäller studioproduktion, bildspråk och teknik - dessutom tillsammans med professionella och engagerade kollegor!

Avdelningen består av drygt 140 anställda och inhoppare i alla möjliga produktionsroller. Du kommer vara en del av ett dynamiskt team som jobbar med både produktion och redaktionellt innehåll. Hos oss finns det stora möjligheter till kompetensutveckling inom nyhets och samhällsproduktion.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är engagerad i våra format och som är intresserad av att utveckla våra arbetssätt och vårt bildspråk. Du trivs i direktsändning och är övertygad om att teamwork skapar de bästa förutsättningarna för en högklassig leverans.

Vi värdesätter stresstålighet, högt engagemang och noggrannhet. Du ska ha en bra känsla för bildkomposition och vara flexibel i din inställning. Det är viktigt att du klarar av pressen det innebär att jobba flera timmar i direktsändning.

Du som söker ska ha erfarenhet av att jobba som studiofotograf.

Praktiskt

Vi söker just nu Studiofotografer, både för tillsvidareanställning på deltid och för inhopp, med tillträde så snart som möjligt. Deadline för ansökan är den 19:e januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsterna, välkommen att kontakta Eva Otterbeck, Bokningschef på eva.otterbeck@tv4.se

Tjänsterna ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till lars.johnsson@tv4.se

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill! Vi ser fram emot din ansökan och ber dig inkludera CV eller LinkedIn-profil och ett personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

02-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis