Inaktiv platsannons

Bildproducenter och scriptor i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del av teamet bakom Nyhets-, Sport- och Samhälls-programmen i ett av Sveriges största kommersiella mediehus? Är du intresserad av att jobba med program så som Nyhetsmorgon, TV4Nyheterna, Sportevenemang och mästerskap, Efter 10, Efter Fem mm?

Just nu söker vi Bildproducenter och Scriptor, både för tillsvidareanställning och för inhopp.

Vår produktionsavdelning producerar de Nyhets-, Sport- och Samhälls-program som publiceras på TV4:s och C More:s plattformar, både linjärt och digitalt. Vi erbjuder möjligheten att arbeta i framkant när det gäller studioproduktion, bildspråk och teknik - dessutom tillsammans med professionella och engagerade kollegor!

Avdelningen består av drygt 140 anställda och inhoppare i alla möjliga produktionsroller. Du kommer vara en del av ett dynamiskt team som jobbar med både produktion och redaktionellt innehåll. Hos oss finns det stora möjligheter till kompetensutveckling inom nyhets och samhällsproduktion.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är engagerad i våra format och som är intresserad av att utveckla vårt bildspråk och våra arbetssätt. Du trivs i en föränderlig miljö och är övertygad om att teamwork skapar de bästa förutsättningarna för en högklassig leverans.

Vi värdesätter eget driv, kreativitet, högt engagemang och noggrannhet. Du ska vara formsäker och ha ett gediget intresse för innehåll. Dessutom är det viktigt att du är stresstålig och välorganiserad, samtidigt som du kan jobba självständigt och fatta snabba beslut.

Du som söker ska ha erfarenhet av studioproduktion i någon av funktionerna mixer, bildproducent, sändningsproducent eller scripta.

Praktiskt

Vi söker Bildproducenter och Scriptor, både för tillsvidareanställning och för inhopp, med tillträde så snart som möjligt. Deadline för ansökan är den 19 januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande.

Tjänsterna ingår i SJFs avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till  ann.johansson@tv4.se

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill! Vi ser fram emot din ansökan och ber dig inkludera CV eller LinkedIn-profil och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis