Inaktiv platsannons

Mixer och Bing i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del av teamet bakom nyhets-, sport- och samhällsprogrammen i ett av Sveriges största kommersiella mediehus? Är du intresserad av att jobba med program så som Nyhetsmorgon, TV4 Nyheterna, sportevenemang och mästerskap, Malou Efter 10, Efter fem mm?

Vi söker just nu medarbetare med bing- och mixerkompetens, både för tillsvidareanställning och för inhopp.

Vår produktionsavdelning producerar de nyhets-, sport- och samhällsprogram som publiceras på TV4s och C Mores plattformar, både linjärt och digitalt. Vi erbjuder möjligheten att arbeta i framkant när det gäller studioproduktion, bildspråk och teknik - dessutom tillsammans med professionella och engagerade kollegor!

Avdelningen består av drygt 140 anställda och inhoppare i alla möjliga produktionsroller. Du kommer vara en del av ett dynamiskt team som jobbar med både produktion och redaktionellt innehåll. Hos oss finns det stora möjligheter till kompetensutveckling inom nyhets- och samhällsproduktion.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är engagerad i våra format och som är intresserad av att utveckla våra arbetssätt. Du trivs i direktsändning och är övertygad om att teamwork skapar de bästa förutsättningarna för en högklassig leverans.

Vi värdesätter stresstålighet, högt engagemang och noggrannhet. Du ska vara lyhörd och ha ett genuint samhällsintresse. Det är viktigt att du kan samarbeta med bildproducent och redaktör samt att du klarar av att prestera i rollen under flera timmar i direktsändning.

Du som söker ska ha erfarenhet av studioproduktion i någon av funktionerna mixer eller bing.

Praktiskt

Tjänsterna för bing och mixer gäller både för tillsvidareanställning och för inhopp, med tillträde så snart som möjligt. Deadline för ansökan är den 19e januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsterna, välkommen att kontakta Eva Otterbeck, bokningschef: eva.otterbeck@tv4.se

Tjänsterna ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till  lars.johnsson@tv4.se

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill! Vi ser fram emot din ansökan och ber dig inkludera CV eller LinkedIn-profil och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis