Inaktiv platsannons

Elektriker till Coop Logistik i Bro Bro

Om tjänsten

Till Coops Centrallager i Bro söker vi nu en erfaren Elektriker med samordnaransvar.

Anläggningen är Coops Centrallager för kolonial- & nonfoodvaror, byggnaden är på närmare 130.000 kvadratmeter. I ansvarsområdet ingår även Frysterminalen i Enköping. Terminalerna leverar varor till samtliga Coop butiker i hela landet. En stabil fastighetsdrift är av yttersta vikt för leveranser av livmedel till alla våra kunder.

Du kommer att ingå i terminalens fastighetsavdelning, där 11 personer arbetar inom olika uppdrag och ansvarsområden. De huvudsakliga prioriteringarna är säkerhet, fastighetsdrift och underhåll, arbetsmiljö och förbrukningsvaror.

Vem är du?

I rollen ansvarar du för daglig tillsyn och skötsel av elinstallationer, såväl inre som yttre uppföljning och kontroll av system kring larm, passersystem, kamerasystem mm. Med din specialistkompetens ansvarar du för att elinstallationer är i gott skick och uppfyller alla lagar och förordningar. Du känner till elsäkerhetslagen och ansvarar för att företaget uppfyller krav och föreskrifter gällande elinstallationer. Därmed ansvarar du också för att revisioner och egenkotroller genomförs och dokumenteras.

Vidare kommer du dagligen att arbeta med kontroller, felavhjälpning och reparationer inom ett bredare perspektiv inom verksamheten, där behov uppstår.

Arbetet kräver dagliga kontakter med såväl externa leverantörer som interna kunder där din kundorientering och goda kommunikationsförmåga är av stor betydelse.

Du kommer arbeta tätt tillsammans med Fastighetschefen och avdelningens övriga tekniker. Inom gruppen har du förmågan att kliva fram och leda arbetet och fatta beslut när så krävs. Du har en god förståelse för lagerverksamhetens behov, och agerar utifrån vår prioriteringsordning, även om det går utanför ditt egna ansvarsområde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Heltid.

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bro Bro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis