Inaktiv platsannons

A-ansvarig Mejeri Coop Borås i Borås Borås

Om tjänsten

Vi söker dig som vill med och driva Coop Borås mot ännu större framgångar!
Just nu söker vi en A-ansvarig till vår mejeriavdelning, vi ser att du är en glad och positiv person med en stor initiativförmåga och brinner för kundmötet samt älskar att sälja.

I din roll som avdelningsansvarig ska du erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande mejeriavdelning alla dagar i veckan.

Det är du som leder, fördelar samt prioriterar arbetet för egen del och för de medarbetare som jobbar i avdelningen. Du ansvarar även för bl.a. beställningar, säljplanering och att utveckla avdelningen. Meriterande är om du som söker har erfarenhet och kompetens från arbete inom området.

Vidare har du lätt för att kommunicera, är tydlig i ditt ledarskap och har ett coachande och stöttande förhållningssätt. Du är duktig på att inspirera och engagera dina medarbetare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt ök. Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås Borås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis