Inaktiv platsannons

Extrapersonal Coop Kilafors i Kilafors Kilafors

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande. Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som butikssäljare hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och är duktig på att hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet.

Din roll som butikssäljare är en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som känner dig manad att se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité ända fram till stängning. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Vidare ska våra ledord Välkomnande, Inspirerande och Ansvarstagande genomsyra ditt dagliga arbete.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och innehålla olika typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik, såsom varuplock, kassaarbete och frontning.

Tjänsten är en behovsanställning med varierande arbetstider. Tidigare erfarenhet av butiksarbete ser vi som mycket meriterande. Tillträde enligt ök.

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kilafors Kilafors
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis