Inaktiv platsannons

Säljchef Coop Storlien i Storlien Storlien

Om tjänsten

Coop Extra i Storlien ligger i västra Jämtland, vid Norska gränsen mot Meråker och Trondheim där gränshandeln är som hetast. Varje dag kommer bussar med norrmän för att storhandla dagligvaror, drycker och tobaksvaror.

Vi söker en säljchef till vår nya butik som kommer att öppna under våren 2020 i Storliens nya handelscentrum!

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Kan du branschen, har förmågan att leda och är en engagerande chef?

Som säljchef har du, i samråd med stormarknadschefen, ett ansvar för att den dagliga driften fungerar optimalt. Kunderna ska mötas av ett gott värdskap varenda dag från dig och övriga medarbetare. Som säljchef har du personalansvar, budget- och resultatansvar för din avdelning i samråd med stormarknadschef. Du ingår i stormarknadens ledningsgrupp.

Du bidrar till att ni säljer med lönsamhet och har ett positivt arbetsklimat. Förutom att du har erfarenhet av branschen och fallenhet för ledarskap så är det självklart för dig att bygga relationer – din vardag kommer att bestå av kunder och medarbetare.

Visste du att vi har 80 butiker? Lyckas du väl med ditt uppdrag finns alltså mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Visa ditt intresse så snart som möjligt då vi gör löpande urval för intervjuer under ansökningstiden.

Frågor och facklig kontakt
Stormarknadschef, Henrik Weile 0647-700 08
Handels tjänstemän, 0771-666 444
KTF/Ledarna, Jörgen Andersson 0934-397 71

Besök vår hemsida för mer information om Coop Nord.

Publicerad den

27-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Storlien Storlien
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis