Inaktiv platsannons

Nu söker vi Lösningsarkitekter och Utvecklare! i Solna Solna

Om tjänsten

Vill du växa tillsammans MedMera Bank och bidra till vår framgång?

Vi expanderar vår IT-avdelning och söker dig som vill du vara med och forma vårt bankerbjudande inom affärsområdena spara och låna (Coop Privatlån och Coop Spara). Hos oss ges du stora möjligheter att vara med att påverka i en liten bank med korta beslutsvägar. Banken befinner sig i moderniserings-, digitaliserings- och utvecklingsfas. Vi söker dig som kan leva upp till kundernas högre krav på kommunikation i digitala kanaler. Vad som är extra spännande med att arbeta i vår verksamhet är att kunden inte är vem som helst. Kunden är oftast någon av Coops 3,5 miljoner medlemmar som dessutom är vår ägare. Vi är ett helägt dotterbolag till KF och ett systerbolag till Coop.

Vi söker Lösningsarkitekter och Utvecklare

Rollen som Lösningsarkitekt innebär att du kommer att arbeta med att ta fram och presentera nya lösningar för både nya och existerande system. En stor del av rollen innebär löpande dialog och samverkan med flertalet interna intressenter och externa leverantörer.

Rollen som Systemutvecklare innebär att du jobbar som utvecklare/programmerare i Java-utvecklingsteamet. I din roll arbetar du enligt en agilprocess på ett Scrum-baserat arbetssätt.

Vi delar ett modernt kontor med Coop Sverige i Solna Business Park med närhet till mycket bra kommunikationer. Vi ser gärna att du tillträder så snart som möjligt.

Publicerad den

02-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis