Inaktiv platsannons

Butikschef i Värnamo

Dollarstore är en svensk butikskedja. DollarStore är till för alla som älskar att shoppa kända och nya märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe!

Om tjänsten

Anställningsomfattning: Heltid, 100%

Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning)

Tjänstgöringsort: Värnamo


Om rollen

I rollen som butikschef ansvarar du för butikens försäljning, drift och skötsel. Du vägleder och coachar dina medarbetare och skapar en utvecklande miljö för dem att arbeta i. Du bär ansvaret för såväl operativt arbete, kostnadskontroll, rutiner samt möta våra kunder och ge dem den bästa upplevelsen de kan tänka sig. Du har god erfarenhet av att arbeta i retailbranschen, är en naturlig ledare som älskar att bygga en positiv anda och peppa dina kollegor till att göra det bästa av varje arbetsdag. DollarStore är en butik som är öppen 7 dagar i veckan. Arbete på kvällar och helger förekommer som en naturlig del i butiksarbetet. Du coachas och rapporterar till distriktschef.

Dina arbetsuppgifter

·      Försäljnings- och resultatansvar

·      Personalansvar

·      Budgetarbete

·      Ledarskapsfrågor

·      Kundservice i världsklass


Därför ska du välja DollarStore

DollarStore befinner sig i en högexpansiv fas med spännande framtidsutsikter. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gillar tempo och utmaningar. På DollarStore är vi en familj. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar i det dagliga butiksarbetet. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. DollarStore erbjuder varierande arbetsuppgifter och ett utvecklande klimat för dig som gillar att hitta lösningar och är snabb i fötterna. Hos oss har du en möjlighet att göra skillnad på riktigt – att skapa en bättre vardag för våra kunder.

DollarStores DNA

1.     Vi är närvarande mot kunder och kollegor och tror på att alla människor har rätt till glädje, gemenskap och fantastiska priser.

2.     Vi har de mest upplevelsefyllda butikerna och produkter som hela tiden överraskar.

3.    Vi är alltid ärliga och vi är på riktigt. No monkey business – helt enkelt.

4.     Vi har de lägsta priserna och skapar mest värde till våra konsumenter. Detta görs genom att vi alltid har kostnaderna i fokus.

Övrig information

Tillträde: Mars 2020

Anställningsgrad: Heltid, tillsvidare

Plats: Värnamo

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Intervjuer sker löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut. Välkommen med din ansökan.

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Värnamo
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Värnamo | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis