Inaktiv platsannons

Koordinator till Haninge

Om tjänsten

Om vårt kontor
Vi på Fastighetsbyrån i Haninge är stolta att vara en av områdets ledande aktör och den fastighetsmäklare som gör flest affärer i området. Vi har en gedigen lokalkännedom och ett välutvecklat kontaktnät av köpare och säljare som växer för varje år. Det gör att många av våra kunder gärna återkommer till oss gång på gång. Det är ett förtroende vi är glada över och värnar om. 

Vi strävar efter att ständigt utveckla oss själva och våra medarbetare erbjuds kontinuerlig vidareutbildning och coachning. Hos oss finns både verktygen och stödet du behöver för att bli framgångsrik. Vårt mål är självklart att detta ska vara en arbetsplats att trivas på!

Om dig
Du har en verklig passion för service; oavsett om det handlar om att ansvara för administrationen, vara ett stöd för mäklarna eller hålla ordning på kontoret. Du har inte nödvändigtvis gått en mäklarassistentutbildning, även om det självklart är en merit. Däremot har du en god erfarenhet av serviceyrken, där tempot har varit högt och du har varit ansvarig för många projekt samtidigt. 

Vi tror att du sätter högt värde i ett professionellt och trevlig bemötande, är ambitiös och ser vårt kontor som den perfekta platsen att vidareutvecklas och ta nästa steg i karriären.

Du kommer att arbeta administrativt och bland annat och ha hand om tillträdeshantering, göra objektsbeskrivningar, uppföljning av banktips, administrera mäklaruppföljning samt fördela tips. Du kommer dessutom att följa upp tidigare spekulanter samt ringa till potentiella kunder och boka in ett möte med någon av kontorets mäklare.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Haninge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Haninge | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis