Inaktiv platsannons

Kock till restaurang Yggdrasil, Haninge, Fazer Food Services

Om tjänsten

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelse!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer 
Vi söker kock som är en sann inspiratör med stor energi och som en del i ett team får verksamheten att växa och utvecklas. Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och middag, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet och lagar mat från grunden. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag. Kvällsarbete kan förekomma.

Vad vi önskar av dig
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt minst tre års yrkeserfarenhet och god datavana. Vi söker dig med högt kvalitetstänk och erfarenhet av HACCP samt ett gott ekonomiskt sinne. Du är du glad, positiv och framför allt en flexibel person som stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas i rollen som kock hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav. 

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område. 

Varför ska du välja Fazer?   
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka. Som anställd hos oss på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella matlagningstävlingar. 2018 tog vårt team guld i matlagnings-VM! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Vi har även ett inspirations och utvecklingsteam: Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter som du har möjlighet att bli en del av.

Om Restaurang Yggdrasil   
Försvarsmakten är våran mesta gäst där Amfibieregementet och 4. sjöstridsflottiljen utgör den största numerären. Bredvid dessa gästas vi även av andra statliga myndigheter och organisationer. Restaurang Yggdrasil ingår i Haninge garnison och ligger inom området på Berga. På restaurang Yggdrasil serveras dagligen ca 400 portioner, frukost, lunch och middag till våra gäster som består av soldater och anställda på garnisonen. 

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag 
För mer information är du välkommen att kontakta Köksmästare Andre Brishagen på telefonnummer 0702665523. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-01-03  

Publicerad den

27-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Haninge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Haninge | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis