Inaktiv platsannons

Gateau söker deltidspersonal till butik i Enskede

Om tjänsten

Gateau söker ny deltidspersonal till vår butik i Sockenplan!

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi butiker runt om i Stockholm, Uppsala och i Malmöområdet. Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvalda livsmedelsbutiker.

I tjänsten kommer du att:
Aktivt medverka i butikens team på ett sätt som skapar en positiv försäljningstillväxt. Leverera en hög kundservicenivå samt tillhandahålla en djup produkt-och företagskunskap. Vi söker dig som ser långsiktigt på att jobba hos oss på Gateau. 

Vi söker dig som:
Har erfarenhet inom service och försäljning. Vi söker personal som brinner för försäljning, är serviceinriktade, sociala och har gärna ett intresse för bröd och bakning.

Mer information och ansökan:
Tjänsterna är tillsvidareanställning deltid (ca 15% och 20%, 5-15h /veckan) med placering på butiken i Sockenplan.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Butikschef Ida Skeppström, e-mail ida.skeppstrom@gateau.se.

Välkommen med din ansökan senast 2019-12-11. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller i butiken.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Enskede
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Enskede | Restaurang | Deltidsjobb