Inaktiv platsannons

Kökschef till lägerrestaurangen Tåme skjutfält, Fazer Food Service i Byske

Om tjänsten

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Lägerrestaurangen Tåme skjutfält är belägen ca en mil norr om Byske och tillagar och serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål till försvaret då anläggningen är bokad. Utöver detta förekommer catering och representation i begränsad utsträckning. Vi söker en kökschef som tillsammans med Fazer, genom lägerrestaurangen i Tåme, vill stärka Försvarsmaktens anställda genom god och näringsriktig kost. I tjänsten ingår daglig drift av verksamheten med en ambition om att laga så mycket mat som möjligt från grunden. Som kökschef ansvarar du för matens kvalitet och resultat på enheten. Du har även ansvar för produktionsplanering, personal, arbetsmiljön och budget på enheten. Som kökschef har du även daglig kontakt med restaurangens gäster vilket ställer krav på din servicekänsla och kundfokus. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstider

Vad vi önskar av dig
Du har relevant branschutbildning eller motsvarande erfarenhet och minst tre års erfarenhet i ledande befattning från restaurang eller storhushåll. Vi vill att du har ett affärsmässigt och ekonomiskt arbetssätt samt att du har god kontroll över kostnader och intäkter. Vi söker dig som har flerårig vana av husmanskost och/eller á la carte. För att vara lämplig i rollen som kökschef hos oss och har goda datorkunskaper. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av köksekonomi och behärskar svenska i såväl tal som skrift. Du har ett flexibelt och tydligt ledarskap och drivs av att engagera och arbeta tillsammans med dina medarbetare. Som person är du utåtriktad, självständig och nytänkande och drivs av att leda utvecklingen av verksamheter framåt. Tjänsten ligger inom ett säkerhetsskyddsavtal där registerkontroll sker innan anställning. Vi arbetar utifrån Fazers värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.

Fazer erbjuder dig 
Ett stimulerande och självständigt arbete. Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra väljer du efter behov eller intresse. Möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Professionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter. Som anställd på Fazer har du förmåner som motionsbidrag mm.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Linda Nordström på telefon: 076-33 599 37 alternativt via mail: . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-12-30.

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Byske
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Byske | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis