Inaktiv platsannons

Cafémedarbetare i Stockholm

Är du intresserad utav mode och heminredning? Hitta ett jobb på HM, ett världsledande företag inom klädindustrin. Se vilka jobb HM erbjuder just nu!

Om tjänsten

Vi söker nu Cafémedarbetare till It´s Pleat på Drottninggatan 56 i Stockholm. Tjänsten är på ca 25-30 h/v. 

Är du någon som alltid sätter service och kvalitet först? Är du en initiativtagare som trivs med ett högt tempo? Då är det kanske du som är vår nya cafémedarbetare.
 
Som en del av vårt team arbetar du i en kafémiljö integrerad i en H&M-butik, där stort fokus ligger på kvalitet och service. Att sätta gästen först är för dig en självklarhet. Tillsammans med ditt team ansvarar du för att skapa en varm och inspirerande kafémiljö.
 
Ansvar & Uppgifter
• Bidra till en hög servicenivå genom att alltid sätta gästen först.
• Samarbeta med ditt team för att bidra till caféets uppsatta mål.
• Se till att caféet är i ordning, städat och snyggt under hela dagen.
• Beredning av produkter.
• Upprätthålla hög kvalité på allt som serveras.
• Håll dig uppdaterad om produkter och försäljningsaktiviteter.
 
Erfarenhet och kunskap
• Erfarenhet från servicebranschen är meriterande
• Van att arbeta i team
• Svenska och engelska färdigheter i tal och skrift
Som person är du kommunikativ, en lagspelare och har en positiv attityd. Du är effektiv och stolt över att ge gästerna en hög servicenivå. Vi värdesätter en utåtriktad personlighet med ett genuint intresse för att leverera en upplevelse som överträffar förväntningarna hos It’s Pleats gäster. Det är meriterande om du har en bakgrund inom café- och restaurangbranschen men det är inte ett krav då du får utbildning på plats.
 
Om oss
It’s Pleat handlar om att erbjuda våra gäster ett enkelt sätt att äta healthy-ish (utan pekpinnar) som är pålitligt, bekvämt, personligt och uppfriskande. Vår målsättning är att varje ögonblick som spenderas i vårt café returneras med god energi.
Vi erbjuder en arbetsmiljö där kultur och värderingar spelar en stor roll i allt vi gör. Vi har en flexibel attityd och värderar en entreprenörsanda. Vi vill att varje anställd tar ägande av varumärkets framgång och tror på att ha roligt på jobbet genererar i goda resultat.
 
Ansökan
Om du är intresserad, skicka din ansökan med CV och ett personligt brev där du berättar varför du är rätt person för denna roll.
 
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
 

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis