Inaktiv platsannons

Butikssäljare till Trademax (Helgextra) i Skövde

Om tjänsten

Nu ger vi dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag och chansen att få växa och utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Home Furnishing Nordic /  Trademax är ett bolag med hög prestationsnivå, stor drivkraft och höga mål där fokus ligger på möjligheterna. Ta chansen att söka till en av Sveriges snabbast växande möbel- och inredningskedja!

Vi söker Butikssäljare till vår Trademaxbutik i Skövde!

Som butikssäljare hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att sälja möbler och heminredningsprodukter genom aktiv försäljning till kunder i butiken. Du ansvarar för att kunderna får en positiv upplevelse i butiken och att denna upplevs som välordnad och attraktiv.

Arbetsuppgifterna varierar från aktiv försäljning mot kund i butiken till att besvara samtal och mail, kvittering av varuleveranser, packa upp/montera/prismärka produkter, skyltning/varuexponering, inventering, kassaarbete samt städning.

Tempot är högt och vi ser därför att du som söker är effektiv, tycker om att ta ansvar och har stor arbetsglädje.

För att passa och trivas i rollen krävs det att du är;

  • Tävlingsinriktad - du älskar att sälja och motiveras av goda försäljningsresultat och kämpar för att ständigt förbättras. Du är driven, prestigelös och gillar att anta nya utmaningar.
  • Relationsbyggande - du är genuint intresserad av försäljning och kundmötet och förstår betydelsen av att av att leverera god service.
  • En lagspelare – du ser styrkan i samarbete och att arbeta mot gemensamma mål.

Vidare har du;

  • Gymnasial utbildning 
  • Fyllt 18 år
  • Det ses som meriterande om du har minst 1-2 års erfarenhet som säljare inom detaljhandeln eller liknande bransch.

Övrigt

Tjänsterna önskas tillsättas i början av januari 2020 eller efter överenskommelse.

Adress: Norra metallvägen 8-10, Skövde.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

Home Furnishing Nordic AB och är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Vi har även 20 fysiska butiker från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

Publicerad den

25-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skövde | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis