Inaktiv platsannons

Gruppledare Järn/Verktyg i Helsingborg

Om tjänsten


Det finns alltid nåt att göra!

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?


Gruppledare Järn/Verktyg 

Dina arbetsuppgifter 

I rollen som gruppledare har du det övergripande ansvaret att organisera och fördela arbetet i ditt team. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av rådgivning och försäljning gentemot kunden samt ansvara för exponering och beställning av varor. Du ansvarar även för den dagliga driften med såväl och varuplock, varuexponering och ombyggnationer.

 

Din profil

Vi tror att du som söker har goda kunskaper inom ledarskap och samt flera års erfarenhet av försäljning eller praktiskt yrkeserfarenhet inom järn och verktyg. Meriterande om du har tidigare erfarenhet från volym- och/eller fackhandel. Du som söker har en kundorienterad inställning och utpräglad känsla för service. Vi värdesätter en god initiativförmåga och att du drivs av att tillsammans med kolleger nå framgång. Som person är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad. B-körkort och truckkort är meriterande.

 

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid, 38,25 timmar/veckan. Schemalagd arbetstid morgon, kväll samt varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde: Omgående.

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis