Inaktiv platsannons

Säljare Deko/Färg/Belysning 30 tim/v i Arlöv

Om tjänsten


Det finns alltid nåt att göra!

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?


Säljare Deko/Färg/Belysning 30 tim/v 

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främsta att bestå av försäljning och rådgivning av färg och dekoration. Du ansvarar för inkommande varor och exponering men även för upp- och ombyggnationer på avdelningen. Även pris och produktkommunikation och produktdisplay ingår i dina arbetsuppgifter. I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov och därigenom säkerställa att hon/han kan genomföra hela sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

 

Din profil

Du som söker bör ha arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom färg. Eftersom du även kommer att sälja dekorationsartiklar och belysning är det meriterande om du har erfarenhet av sälj inom ett liknande sortiment. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. Truckkort (A1-A4 & B1-B4) är meriterande.

 

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Deltid, 30 tim/v. Arbetstiderna är förlagda morgon, kväll samt varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arlöv
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Arlöv | Detaljhandel | Deltidsjobb