Inaktiv platsannons

Servicemedarbetare med inriktning maskinservice till Ringhals i Väröbacka

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Väröbacka - Ringhals

ISS söker en servicemedarbetare med inriktning maskinservice till uppdrag på Ringhals Kärnkraftverk

ISS Facility Services har under de senaste åren haft ett stort fokus på att utveckla fastighetstjänsterna och har som vision att ha marknadens nöjdaste kunder. Detta får vi bland annat genom ett genuint fokus på kundbehov, en arbetsmetodik som bygger på förebyggande arbete, hög kompetens och en stor tonvikt på värdeskapande samarbeten med våra kunder.

Arbetsuppgifter

Ansvarar för tillsyn, skötsel och reparation av de maskiner som ingår i maskinparken på Ringhals.

  • Att lösa problem som uppkommer i arbetet på ett snabbt och effektivt sätt så kunden inte blir påverkad.
  • Åtgärdande av felanmälan på maskiner som ej kräver fackmannakunskap.
  • Daglig kontakt med kund och underentreprenörer.
  • Ansvara för inventering av maskiner och reservdelar 
  • Ha en grundläggande ekonomisk förståelse 

Din profil:

Du är serviceinriktad och har en positiv attityd.

Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha en god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda personer. Du gillar att utvecklas och delar gärna med dig av erfarenheter och kunskaper.

Rollen är självständig, därför ser vi att du är van att arbeta självständigt, men du skall kunna arbeta i team då vissa moment kräver samarbete med andra grupper både inom och utanför organisationen.

Du är händig och gillar att ”småpilla” och komma med lösningar.

Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift. Grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office och ärendehanteringssystem) är ett krav.

Truckutbildning är meriterande. El behörighet är också meriterande då det kan förekomma enklare arbeten så som att byta elkablar.

Du skall känna till och arbeta efter våra värderingar; Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar och Kvalitet. 

 Ansökan

Tjänsten är ett vikariat på heltid och enligt överenskommelse.

Låter tjänsten intressant? Vi ser fram emot din ansökan (CV och personlig presentation) snarast möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Dusan Gocic på 0734-36 03 37 eller dusan.gocic@se.issworld.com.

 Övrigt

Tjänsten är tidsbegränsad till 6 månader med ev förlängning.

Sista ansökningsdag 23/12-2019

 Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Väröbacka
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis