Inaktiv platsannons

Distriktschef Foodservice till Lantmännen Cerealia i Stockholm

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Cerealia
Sista ansökningsdag: 2019-12-19
Plats: Stockholm

Vill du arbeta för en av de ledande aktörerna inom livsmedelsbranschen?

Då har vi tjänsten för dig, vi söker nu en Distriktschef till Foodservice Sverige där du möter våra kunder inom det offentliga köket.

Lantmännen söker nu en Distriktschef offentliga under. Du kommer att ansvara för att skapa en framgångsrik affärsrelation med kunderna där hållbarhet, gemensam tillväxt och lönsamhet är viktiga målsättningar.

Arbetsuppgifter:

Som Distriktschef hos Lantmännen Cerealia är du resultatansvarig för ditt distrikt. Du planerar och genomför besök hos befintliga kunder, deltar och arrangerar kundprojekt och utbildningar. I rollen kommer du att arbeta med fokus på att öka försäljningen av Lantmännens produkter på liggande anbud och att dessa utvecklas över tiden. Vara nära kunden i förhållande till deras fas i anbudsprocessen.

Som distriktschef har du ett individuellt ansvar för egna kunder och gruppen har ett gemensamt ansvar för helheten. Vilket innebär att vi även jobbar över gränserna och stöttar varandra vid behov.

Du rapporterar till Affärschef Foodservice och 1 dag i veckan är du i Stockholm på vårt huvudkontor i Stadshagen, övrig tid utgår du från hemmet.
Tjänsten innehåller resor, främst i tjänstebil och cirka 40 övernattningar/år.

Vi söker dig som har:

  • Ett utpräglat affärstänk, analytisk och ett personligt driv. Engagemang och en vilja att utvecklas och prestera på en hög nivå.
  • Erfarenhet av försäljning till det offentliga köket och goda kunskap om offentlig upphandling.
  • Kommunikativ förmåga, både i tal och skrift och trivas att framträda inför större grupper.
  • Intresse för mat och goda praktiska kunskaper i kök
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Minst 3-årigt gymnasium
  • Körkort

Som person har du ett tydligt fokus på affärsmässighet och resultat, samt trivs med att skapa långsiktiga kundrelationer. Du känner ett stort driv och engagemang i det du gör, och det kommer naturligt för dig att arbeta noggrant och strukturerat. Du har ett stort intresse för att utveckla dina kunder inom både hållbarhet och lönsamhet.

Då arbetet innefattar mycket resande med kundbesök så är självständighet, social och kommunikativ förmåga avgörande. Självklart delar du Lantmännens värderingar öppenhet, helhetssyn och handlingskraft.

Lantmännen Cerealia erbjuder dig:

En utmanande roll med stort eget ansvar. Arbete i ett dynamiskt företag med marknadsledande produkter. Arbetet som distriktschef är till stor del självständigt men du kommer att ingå i ett sammansvetsat team inom Foodservice. Vår framgång bygger på att vi alla bidrar i sina respektive roller, har roligt tillsammans och hjälper varandra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) och tillträde sker enligt överenskommelse.

Publicerad den

26-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Lantbruk | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis