Inaktiv platsannons

Styr-och reglertekniker till Laholm

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Cerealia
Plats: Laholm

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com. 

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel! 
Läs mer på
.

 

I Laholm producerar vi ca 650 000 pannkakor per dygn med en bemanning om 55 medarbetare. Just nu söker vi en Styr och reglertekniker till vårt underhållsteam på 7 st medarbetare.

Kvalifikationer

Utbildning i, och eller erfarenhet och kunskap i styr-och reglerteknik med inriktning mot processindustri.

Kunskap i Siemens och Omrons programmiljöer är av vikt, då de flesta av våra system styrs av dem, dock inget krav. Gärna några års erfarenhet, arbete inom livsmedelstillverkning är meriterande.     

 

Arbetsuppgifterna

Vår produktion består av en rad olika maskintyper och tekniska upplägg. Den har en relativt hög automationsgrad och innefattar bland annat ett antal robotar med olika uppgifter, PLC-system från flertalet tillverkare, samt mängder av transportbanor, med många givare och funktioner. Din uppgift hos oss kommer att vara ganska bred i tätt samarbete med anläggningens elektriker och underhållstekniker. Du kommer vara en viktig del i projektgrupper rörande tekniska förändringar och förbättringar inom anläggningen. Du kommer lägga tid på systemtekniska utredningar, CE-märkning och säkerhetssystem.  Din huvudsakliga uppgift kommer dock ligga i att felsöka, underhålla, förbättra och förnya anläggningens alla olika styrsystem, samt skapa nya applikationer i stort och smått.    

 

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som styr-och reglertekniker är det viktigt att du är engagerad och har en god förmåga att driva, strukturera och planera ditt arbete. Du är samarbetsorienterad och tycker om att vara en del av ett team. Det är av vikt att du är självgående, har god initiativförmåga, är noggrann och kreativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Laholm

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Laholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Laholm | Lantbruk | Deltidsjobb