Inaktiv platsannons

Elektriker/Automations tekniker i Järna

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Cerealia
Sista ansökningsdag: 2020-01-05
Plats: Järna

AXA, Gyllenhammar, Kungsörnen och Gooh – är några av de varumärken vi på Lantmännen Cerealia tillverkar på vår anläggning i Järna. Vill du vara med och skapa positivt mervärde i vårt dagliga arbete och för att tillsammans med oss leva vår vision ”Från jord till bord”?

På vår Site i Järna är vi ca 200 personer som är fördelade på tre olika produktionsenheter där vi producerar färdigmat, pasta, frukost och havreprodukter. Vi är inne i en utvecklande och spännande period där vi omorganiserat och nu omstrukturerar underhålls arbetet för att möta framtida krav. El och automationsgruppen är en del av underhållsorganisationen. Funktionen arbetar mestadels med support till produktionsenheterna samt ansvarar för fastighetsel och div yttre objekt. I gruppens uppgifter ingår också att utveckla, anpassa, felsöka, reparera och övervaka arbetet med styrsystem, hög- och lågspänning samt krav ställa och delta i projekt. Krav på tillgänglighet och driftsäkerhet är nyckelord i vår verksamhet för att nå lönsamhet.  Vi söker nu en medarbetare till vårt team

 

Vi söker dig som:

Kan bidra med kompetens inom el och styr som hjälper oss i vidareutveckling av det förebyggande underhållet. Vi tror att du har kompetens för strukturerad felsökning, är van att arbeta med förebyggande underhåll, reparation, och installation av div elsutrustningar. I arbetet ingår även fastighets-el och elektrisk utrustning på yttre objekt. Schemalagd beredskapstjänst ingår efter en inkörningsperiod, vilket ingår för alla i gruppen med samma roll. Du ansvarar för att arbetet utförs enligt gällande instruktioner och på ett säkert och effektivt sätt.

Lämplig grundutbildning bedöms vara el- och styrteknik på gymnasienivå eller högre. Kunskaper inom PLC är meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket, erfarenhet från förpacknings- och process industri är meriterande.

Vi kommer i denna rekryteringsprocess lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person ser vi att du tar du stort eget ansvar och vill utvecklas i arbetet. Du är kommunikativ, ser det som självklart att jobba strukturerat och såväl bedriva som följa upp det egna arbetet via underhållssystem (MaintMaster hos oss). Vidare är du en prestigelös lagspelare med helhetssyn som också tar ansvar och ägarskap i de dagliga leveranserna.

Du har dessutom körkort och tillgång till egen bil.

 

Vi erbjuder dig:

Att bli en del i Lantmännen Cerealia - ett värdebaserat företag på en spännande förändringsresa med ambitiösa mål där ett effektivt underhåll är en viktig del i vår framgång. Du kommer att jobba på vår anläggning i Järna där du

får möjlighet att arbeta brett och bidra med din kompetens till en hel anläggning i ett flexibelt arbete.

 

Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid. Fortlöpande utbildningar och kurser beroende på behov. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Järna.

 

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järna | Lantbruk | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis