Inaktiv platsannons

Anbudsstrateger till Martin & Servera Restauranghandel i Umeå Umeå

Om tjänsten

Martin & Servera är Sveriges ledande grossist till restaurang- och storköksmarknaden. Vi levererar de varor och tjänster som restauranger och storkök behöver i sin verksamhet. Våra medarbetare lyssnar på kunderna och hjälper dem att hitta de rätta lösningarna för just sin verksamhet.

Vår grundsyn är att företag är en av de viktigaste förändringskrafterna i samhället. Tillsammans med våra kunder utmanar vi branschen och utvecklar nya lösningar för en hållbar framtid. Som företag kan vi göra stor skillnad. Vi arbetar exempelvis med resurseffektiva lager och transportlösningar, matsvinn i hela kedjan och kontroller att produkterna vi erbjuder är producerade på ett bra sätt.

Vill du arbeta i ett företag som är med och utvecklar restaurang- och storköksbranschen? Då är vi rätt arbetsgivare för dig!

Vi utökar organisationen och söker nu två Anbudsstrateger till funktionen Försäljning Offentlig.

Vad kommer du att göra? 

Du kommer ingå i ett team där alla delar på ansvaret för vår affär. Vi är väldigt målinriktade och måna om att ligga steget före, vi är mottagliga för omvärldens nya krav på oss – det är så vi utvecklar vår affär och behåller positionen som marknadsledare.

Vi letar nu efter en medarbetare som vill utmanas genom att ta ansvar för våra offerter till företagets offentliga kunder som finns inom kommun, region och stat. Tjänstens tyngdpunkt är att löpande analysera komplex information för att ta affärsmässiga beslut. Analys av offerter både före inlämnandet och efter anbudssvaret är viktigt för att lära till nästa offertläggning. Arbetet innebär bl a att du tar fram den dokumentation och det material som behövs för att sammanställa ett anbud som ska lämnas in.

Vad söker vi hos dig?

  • Lämplig teoretisk utbildning, lägst gymnasieutbildning. Meriterande är relevant högskole-/universitetsutbildning
  • Vana av att analysera information och att ta datadrivna beslut
  • Goda kunskaper och stort intresse i Excel
  • En inre drivkraft för att skapa lönsamma affärer, ett sinne för detaljer, noggrannhet och uthållighet som också gör att du kommer att trivas i rollen som anbudsstrateg
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet från livsmedelsbranschen är meriterande

Tillsammans med avtalsutvecklare, key account och affärschef spelar du en viktig roll för våra offentliga affärer. Vi drivs alla av att göra långsiktiga hållbara affärer. Som team visar vi mod och engagerar oss för att vara en positiv kraft i samhället och i arbetsteamet där vi utmanar varann till att varje dag bli lite bättre och att ha kul på jobbet.

Detta behöver du för att lyckas: 

För att klara arbetsuppgifterna är du van vid att arbeta självständigt och har en vilja till affärsmannaskap. Du är ansvarsfull, noggrann och stresstålig. Ett metodiskt arbetssätt och goda analytiska egenskaper är en förutsättning för att lyckas som anbudsstrateg. Samtidigt ska du vara flexibel och tycka om problemlösning. Om du känner igen dig med ovan och vill bli en del av ett härligt team tror vi att det här är rätt roll för dig. 

Din arbetsplats: 

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Umeå, här arbetar ca 200 kollegor. Då vi på Martin & Servera ser mångfald och skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att mångfald berikar, kommer du garanterat att hitta kollegor som du trivs med och som kommer ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.

Urvalsprocess

Vi använder oss av arbetspsykologiska test i alla våra rekryteringar för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så opartiskt och rättvist sätt som möjligt. Läs gärna mer på vår hemsida om varför vi använder tester i vår rekryteringsprocess. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning – vi tillämpar provanställning.

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast möjligt i förhållande till nuvarande uppsägningstid

Adress: Godsvägen 12

Kontakt:

Publicerad den

03-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis