Inaktiv platsannons

Rekryteringsstöd till Nordic Wellness Stockholm

Om tjänsten

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter en student som söker extrajobb, är intresserad av rekrytering och vill bli vår nästa medarbetare i rollen som rekryteringsassistent.

Att vara Rekryteringsassistent på Nordic Wellness

I rollen som rekryteringsassistent kommer du stötta vår HR-Administratör i det dagliga rekryteringsarbetet genom att finnas behjälplig med publicering av annonser, gallring av ansökningar, referenstagningar m.m. Det finns även en vikariepool i Stockholm med ett 20-tal receptionister som vår HR-administratör administrerar. Du som rekryteringsassistent kan även komma att hjälpa till med bemanningen av denna.

Du kommer vara stationerad på vår klubb Nordic Wellness Lindhagen som ingår i division Öst. Det är den division som vi rekryterar mest till i dagsläget då vi är i en fantastisk tillväxtfas och har som mål att vara 300 klubbar år 2023.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som studerar personalvetarprogrammet eller liknande utbildning och har några år kvar på dina studier. Du vill kombinera studier med arbete och kan arbeta 1–2 dagar/vecka. Denna roll passar dig som har struktur, är noggrann och kan ta egna initiativ. För att lyckas i rollen som rekryteringsassistent behöver du vara flexibel och prestigelös i ditt arbetssätt.

Gillar du ett högt arbetstempo och är van att arbeta effektivt efter uppsatta rutiner kommer du att trivas. Har du tidigare erfarenhet av rekryteringssystemet Varbi är det meriterande men inget krav. Det är ett plus om du jobbat i en administrativ roll innan och klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 2019-12-31. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 1–2 dagar/vecka
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis