Inaktiv platsannons

O'Learys söker restaurangansvarig i Karlstad

O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och m... O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och...

Om tjänsten

O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Som restaurangansvarig på O’Learys får du chansen att driva försäljning, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som restaurangansvarig ansvarar du för rekrytering, schemaläggning, planering och budgetering samt utbildning av personal. Du deltar i det dagliga arbetet i restaurangen och ser till att löpande underhållsarbete i restaurangen sköts.

Vi söker dig som
Du har en omfattande erfarenhet från restaurang och har arbetat som ledare med medarbetaransvar. Du ansvarar för servicekvaliteten till gästerna genom att leda och coacha medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.

Som person är du orädd, noggrann och har god samarbetsförmåga. Som chef är du resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: Snarast, eller efter ök.

OMFATTNING: Tillsvidare, 100%

ARBETSTIDER: Varierande

PLATS: Karlstad

VI ERBJUDER DIG: Ett utvecklande och varierande arbete med roliga utmaningar

Publicerad den

03-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis